Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Arab vőlegényem van de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab vőlegényem van de nem tudom hogyan köthetünk házasságot milyen papírokra van szükség?

Figyelt kérdés
A vőlegényem iraqi és ott szeretnénk házasodni.

2014. máj. 27. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
100%
Csak,hogy tudd a magyar nép nagyon is baràtságos és befogadó a külföldiekkel...de majd megtudod milyenek máshol...
2014. máj. 27. 21:22
 42/78 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, hogy még mindig vannak nők, akik bedőlnek ezeknek a sármos, arab csávóknak. Te nem nézel tévét? Ugye tudod, hogyha kimész, nem biztos, hogy vissza is jöhetsz? Úgyhogy jól gondold meg. De ahogy itt elnézlek, szerintem ki fogsz menni. Reméljük, nem lesz tragédia, de a te döntésed.
2014. máj. 27. 22:22
 43/78 anonim ***** válasza:
100%

Itt most tényleg jót akarnak a válaszolók.Nekem hihetsz,mert ritkán értek velük egyet.

Ne köss házasságot Irakban,maradjatok itt.Nagyon nagy az esélye,hogy megbánnád.

2014. máj. 27. 22:24
 44/78 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj,azért nem tudunk rajta segíteni,mert nem az a kérdés ,hogy menjen-e,hanem ,hogy hol intézze a papírokat,tehát ő már döntött:(
2014. máj. 27. 22:28
 45/78 anonim ***** válasza:
84%
Én ismerek pár itt élő arabot magyar feleséggel, hát egyenjogúság az van, például az egyik elnézte, hogy a feleségével pakolunk nem kis súlyú dolgokat, simán elnézte.Na ebben ki is merül, nem tudják a nevelésüket megtagadni, itt még hagyján, de kint nemcsak ő van, ott a család, akik eleve nem fognak annyira befogadni és rád a kinti mérce többszöröse fog zuhanni. Barátnőm férje még istenes, szexy fürdőruhát kap a férjétől, persze nélküle és csak olyan strandon viselheti, ahol ismerős nincs.Viszont, ha kimennek a férfi hazájába, teljesen kifordul a család miatt a pasi. Ott kezdődik, hogy a fiaikra nem szólhatott rá, mert ők fiúk, bármit csinálhatnak és még sorolhatnám.
2014. máj. 27. 22:49
 46/78 anonim ***** válasza:
27%
Ajánlom figyelmedbe ezt a filmet, pont errôl szol: A lányom nélkül soha!
2014. máj. 27. 23:07
 47/78 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdezo! Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy és volegényeddel jelenleg melyik országban éltek? Fontos lenne tudni, hogy abból a 4 évbol 3-at egyutt is éltetek vagy maximum kétszer találkoztatok, mert netes szerelemrol van szó. Másik lényeges pont, hogyan viszonyul a családjához. Hogyan beszél a család noi tagjairól?
2014. máj. 27. 23:25
 48/78 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos kint a család a meghatározó, fõleg az anya és a lány testvérek.Nem akarják,hogy boldog légy a férjed mellett, ugyanis elõbb a férjnek az anyát kell szeretnie utána a testvéreit és utána jössz te.

Elj vele Magyarországon, de ne menj ki!

2014. máj. 27. 23:28
 49/78 anonim ***** válasza:
És négy év alatt nem sikerült kuvinnie?!! Ja, es csak nehogy majd lányt szülj neki, mindenkepp fiút kell.
2014. máj. 28. 07:46
 50/78 anonim ***** válasza:
Papírra, arra mindenképpen szükséged lesz, ha kiméssz!
2014. máj. 28. 07:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!