Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vőlegényem felvetette, hogy írjunk házassági szerződést, de én nem akarok?
Szerintem teljesen józan és épeszű dolog házassági szerződést írni.
Ha nem lennél olyan önző és a pasidra is gondolnál egy percig akkor megértenéd, hogy milyen helyzetbe kerülne akkor, ha hirtelen úgy döntesz hogy elválsz (vagy ha Ő dönt úgy).
Én is tuti akarnék ilyen szerződést.
Ha jogász vagy akkor pontosan tudod, hogy azért annyira nem rossz dolog a szerződés, ha van rá ok( mint a vagyoni viszonyok letisztázása..)
Nálatok mi at ok? Miért akar?
Nem feltétenül a bizalomról szól a dolog..bte miért nem akarsz?
A lényeg, hogy a gyerekválalás időszakát tisztázni kell.. Úgymond kártalanítással, hiszen ezen időszakban a legtöbb esetben a nők nem tudnakngyarapodni..
Plusz h egyenlő időre mentek el táppénzre a gyerek miatt....stb
Ő is joggal gondolhatja, hogy te nem bízol benne! Már most azon gondolkozol, hogy válás esetén előnyös helyzetbe kerüljél!
Ha rajtam múlna, akkor inkább kötelezővé tenném a házassági szerződést minden esetben.
Ha vaslóban jogász vagy, akkor tudnod kellene, hogy mennyivel egyszerűbbek lennének a vagyonmegosztási perek, ha írtak volna házassági szerződést!
Ez nem jelenti azt, hogy már most a váláson gondolkodik, csupán előrelátás. Ma a házasságok közül nagyon sok végződik válással, és rendszerint a férfi lesz a vesztes.
Ezt nőként írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!