Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha olyan esküvőt akarok magamnak, mint a G'n'R November rain klipben van?
Szerintem a mai napig mindenki ahhoz a kliphez köti azt a ruhát, és mindenki koppintásnak tartaná.
Olyan szomorú, ha egy menyasszonynak nincsenek egyedi, saját elképzelései, hanem a másikéra mutat, hogy én is olyat akarok.
Ne foglalkozz másokkal, ha neked ez az álmod, akkor ilyen legyen az esküvő. Ez a ti napotok, mindenkinek más tetszik.
Viszont katolikus templomba nem hiszem, hogy lehet ilyen zenére vonulni, és nem is illik. Inkább a polgárin legyen ez a bevonuló zene.
Nekem is furi, de ha ez az álmod, és a párod is rábólintott, miért ne? De szerintem is a polgárin legyen a zene, templomban szerintem nem odavaló.
Én fekete-fehér menyasszonyi ruhában mentem férjhez, az meg túl egyedi volt mindenkinek, főleg az anyukámnak, de aztán megváltoztatta a véleményét, amikor meglátott benne :) Fontos, hogy azt válaszd ami Téged és a párodat boldoggá teszi, hiszen jó esetben egyszer leszel menyasszony :) Sok boldogságot Nektek :)
Hát ez lenne számomra is az álomesküvő:))) Már voltam férjnél, akkor nem sikerült erre, de ha még egyszer férjhez megyek, csakis ez szólhat:) Ez a legszebb, amit esküvőn eltudnék képzelni. Ha erre vágysz, ne add fel! Nem ciki! Irigyellek érte:D
Sok Boldogságot!
Szerintem nagyon menő, és tök jó, hogy a Párod is benne van! Élj az álmaidnak! :D
Viszont templomban tényleg nem illik ez a zene, és az sem, ha kinn van a vállad, vagy a ruha térden felül ér. Keress szerintem egy másik rucit, olyan sok szép van aránylag olcsón, sőt, akár bérelhető is (unokatesóm is bérelte 8 éve, vagy pl anyum kosztümben volt a 2. esküvőjén), és templomban mindenképp abba menj! A polgárin meg csapassátok! :D Sok Boldogságot! :)
Szerintem nem gáz. Én nem botránkoznék meg rajta, de lehet, hogy a templomba nem illik felvenni.
27/n
off Hagyjuk már ezt a mit illik a templomban szöveget... Hányan házasodnak templomban a külsőségek miatt, akik egyébként soha be nem teszik a lábukat oda? Azt illik???
Pontozhattok álszentek, legalább lesz egy jó estétek...
on Olyan legyen, amilyet szeretnétek, ez a Ti napotok, nem a közvéleményé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!