Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha olyan esküvőt akarok magamnak, mint a G'n'R November rain klipben van?
Én járok templomba, volt is templomi esküvőm. Nagyon laza a pap nálunk. Ő annyit kért, hogy ha pánt nélküli a ruha akkor vagy vegyek bolerot, vagy stólát vagy fátylat. Azt is mondta, hogy rövid vagy elől rövid-hátul hosszú ruha mehet.
Nekem hagyományos hosszú ruhám volt, viszont pánt nélküli és fátyol, hogy picit a vállam takarva legyen.
Polgárira mehet (bár őszintén bevallom, nekem nem tetszik az a ruha), de templomba nem illik.
Nem vagyok álszent, járok templomba. Ez olyan dolog, hogy Operában sem dobom ki a mellemet a ruhából, mert nem való. Templomba sem illik, ha túl merész a ruha. Itt is van "dress-code". Ha valakinek nem tetszik, nem kell templomban házasodni. Hozzáteszem, hogy ma már azért a váll eltakarása lehet lazábban, pl: elég ha van fátyol, ami takarja, nem kell feltétlen nyakig begombolva menni, de a Guns klipjében levő ruha viszont nagyon rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!