Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sznobság varratni a menyasszonyi ruhát olyan alapon, hogy nem akarok mások által használtban lenni a nagy napon?
Szinte ugyanazt írtam amit a többség, mégis egyedül én lettem lepontozva, mi a f@*z?! Kérdező, nem rád értettem.
Második voltam.
OFF:Kedves lepontozott "18 éves fiú"!
A probléma ott van, ahogy megnyilvánultál...milyen dolog már leprolizni olyat, aki panelban él? Szerinted ott nem élhetnek normális emberek? Meg amúgy is, majd akkor beszélhetsz, ha egymagad elő tudsz teremteni egy családi házra valót(szülői segítség nélkül). 18 évesen biztos nem vagy tisztában az ilyen dolgokkal, főleg ha az a problémád, hogy nem tudsz egyedileg öltözködni. Nyilván a most divatos metroszexuális öltözködésre értem... Szóval visszább kellene venni, akkor nem lennél lepontozva.
ON: Ha megteheted kedves kérdező, akkor mindenképp készíttess olyan ruhát amilyet szeretnél. Senkinek nincs köze hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!