Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jelezzem tapintatosan, hogy félek csúnya eredménye lehet a legénybúcsújának?
Oké, tehát azért nem szexeltek, mert félti a babát. Jó megértem, bár az az igazság, hogy ez sem normális, mert a babának nem okoz semmit (hacsak nem vagy veszélyeztetett). De mindegy, legyen. Viszont konkrét aktuson kívül sincs semmi egyéb szexuális közeledés köztetek? Mert azt már nem lehet arra fogni, hogy a gyereknek baja lesz a hasadban.
Amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak, miért nem állsz elé, hogy "drágám, én aggódok emiatt a haverod által rendezett legénybúcsú miatt ezért és ezért." Ha olyan jó a kapcsolatotok, biztosan meg tudjátok beszélni, talán sikerül is megnyugtatnia.
Amúgy meg ez egy alkalom a megcsalásra, aki olyan beállítottságú, de viszont aki olyan, annak nem ez az egyetlen alkalom, hanem keres még erre megfelelő alkalmat.
Azért abba is gondolj bele, hogy vártatok a babára, nem is keveset, valószínüleg többet is aggódtok.Hadd mennyen, hadd bulizzon!Abból,amit írtál róla szeret ő téged, nagyon is, de neki is ki kell kapcsolódnia.És ha a barátja k33urvázós, akkor vszeg ő fog menni, nem a párod.
Ha látja, hogy hisztizel, ezen kattogsz, csak felhúzod őt, de ha úgy megy el, hogy kedvesen viselkedsz vele, és haza várod, akkor sztem más lesz a helyzet.
tapi oké, de dughat is, az sem baj
mi neked a határ? van tartásod? ja nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!