Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legcsúnyább menyasszonyi ruha amit valaha láttatok? Képeket!
Egyetértek az elsővel, az a ruha a gyakori kérdések elátkozott ruhája :D Itt van egyébként a blogja:
Adott volt egy csinos lány, aki rengeteg kérdést tett ki magáról itt, és volt pár szalonos ruha, ami tök jól állt neki. De ő inkább megvarratta az egyik szalonos ruha förmedvény, átalakított másolatát, amiben úgy nézett ki, mintha 20 kilót szedett volna fel... Igénytelen, csúnya ruha, remélem egyszer valaki rituálisan elégeti, hogy kiengesztelje a menyasszonyok szellemét a gyalázatért :D
Van pár. De azt hiszem, nálam ez "viszi a pálmát":
És akkor a többi jelölt:
[link] (ízléstelen és Barbie-s)
[link] (erről nem tudom eldönteni, direkt elrettentő példának tervezték-e meg)
(meg van egy csomó nagyon idejétmúlt darab, amit láttam, de pont nem találtam olyasmi képet neten. Meg a rondánaktűnő ruhák közül egy csomó olyan, hogy azért tűnik annak, mert nem jó hozzá a menyasszony alakja, vagy stílusban nem passzol)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__4..
Itt a második link, az a narancssárga förmedvény.
A 7. válaszoló első linkje vitte a pálmát a legrondább ruhák közül. Sajnos nagyon sok menyaszony azt hiszi, szép, ha kibuggyan a melle. Pedig nem. Nincs ezeknek anyjuk, barátnőjük, akik szólnának, hogy nem kéne...?
Az ilyen mell kidobósak a legrondábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!