Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legcsúnyább menyasszonyi ruha amit valaha láttatok? Képeket!
nem fogok válaszolni neked, nem süllyedek idáig.
kérdező! igen, tudom. azt is, hogy arc nélkül könnyebb. az alpáriság meg őket minősíti!
Utolsó. Van itt egy kérdés: melyik a legrandább ruha, evör.
Többünknek a fekete öves ruha ugrott be (én linkeltem).
Szörnyű, szemét hozzáállás tudom, de a kérdésre válaszoltam/tunk, hiszen az utóbbi időben valóban az egyik legrondább volt. Ennyi.
Ez egy anonim oldal, ahol mindenki őszinte, ha egyszer ide felpakolod a ruhád/fotód/blogod/családod, akkor az itt is marad. Életemben nem linkelnék fel a gyakorira személyes képeket. Aki megteszi, az kap. És ha kap és közben hisztizik, arra nem lehet mást mondani, hogy, aki l.uvnyának megy, az ne sírjon, ha...
rendben van ez is, hogy közöltétek, hogy a legrondább volt (egyéni vélemény, tény, hogy nem állt jól neki, de ezerszer rondább ruhákat is láttam már...)
viszont az, hogy tovább ragozzátok, hogy ő megalázta saját magát, és akkor is derondavoltazaruha...mit kell még tovább szítani a dolgokat? valszeg így is elég rosszul érzi magát tőle...
Utolsó: ha egyszer arra a ruhára sszociál az ember egy ilyen, a fenti kérdés kapcsán, mi legyen?
Ráadásul az a ruha másodjára is lecsapott, fent volt az a menyasszony is (állítólag a barátnője írta ki kérdésben), aki megvette az elátkozott ruhát. Rajta is szörnyen állt (hogy is állhatna a világ egyik legrondább ruhája), de rajta legalább fehér boleró volt.
Szóval, ami toposz lett a gyakorin, azt nem lehet csak úgy kiírtani, hogy akkor mától nem emlegetjük.Milyen butaság ez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!