Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legcsúnyább menyasszonyi ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legcsúnyább menyasszonyi ruha amit valaha láttatok? Képeket!

Figyelt kérdés

2013. aug. 29. 15:18
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
39%
millióegy.. 3 azaz HÁROM darab kérdést írtam!
2013. szept. 3. 09:07
 22/49 anonim ***** válasza:
82%
Az pont eleg volt, hogy porig alazd magad.... sajnos ezt magadnak koszonheted!
2013. szept. 3. 16:01
 23/49 A kérdező kommentje:
Bocsi 69%-os. Én nem is láttam azt a kérdést, de tudhattad volna, hogy egy ilyen oldalon mindenki kegyetlenül őszinte és van véleménye.
2013. szept. 3. 16:32
 24/49 anonim ***** válasza:
30%

nem fogok válaszolni neked, nem süllyedek idáig.

kérdező! igen, tudom. azt is, hogy arc nélkül könnyebb. az alpáriság meg őket minősíti!

2013. szept. 3. 17:09
 25/49 anonim ***** válasza:
75%
Hova nem sullyedsz? Egy rossz szavam nem volt...! Finoman , noiesen valaszoltam neked akkor is es most is. A bajod csak az, hogy oszinten. Attol, hogy vki nem ert veled egyet meg nem alpari!
2013. szept. 3. 17:35
 26/49 anonim ***** válasza:
60%
azért álljatok már le...értem én, hogy nem a legszebb ruha volt...de azért csak az ő napja volt, ő volt a menyasszony, marha rossz lehet neki nézni, olvasni azt, hogy még mindig ezren fikázzák a ruháját....ha neki jó volt hát tessék...nem kell itt közölni, hogy magadat aláztad stbstb...semmi, de semmi együttérzés, empátia nem szorult belétek...nem tetszett, elmondtátok, de mit kell még itt tovább hajtani a dolgokat???
2013. szept. 4. 08:31
 27/49 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó. Van itt egy kérdés: melyik a legrandább ruha, evör.

Többünknek a fekete öves ruha ugrott be (én linkeltem).

Szörnyű, szemét hozzáállás tudom, de a kérdésre válaszoltam/tunk, hiszen az utóbbi időben valóban az egyik legrondább volt. Ennyi.

Ez egy anonim oldal, ahol mindenki őszinte, ha egyszer ide felpakolod a ruhád/fotód/blogod/családod, akkor az itt is marad. Életemben nem linkelnék fel a gyakorira személyes képeket. Aki megteszi, az kap. És ha kap és közben hisztizik, arra nem lehet mást mondani, hogy, aki l.uvnyának megy, az ne sírjon, ha...

2013. szept. 4. 09:06
 28/49 anonim ***** válasza:
38%

rendben van ez is, hogy közöltétek, hogy a legrondább volt (egyéni vélemény, tény, hogy nem állt jól neki, de ezerszer rondább ruhákat is láttam már...)

viszont az, hogy tovább ragozzátok, hogy ő megalázta saját magát, és akkor is derondavoltazaruha...mit kell még tovább szítani a dolgokat? valszeg így is elég rosszul érzi magát tőle...

2013. szept. 5. 08:47
 29/49 anonim ***** válasza:
28%

Utolsó: ha egyszer arra a ruhára sszociál az ember egy ilyen, a fenti kérdés kapcsán, mi legyen?

Ráadásul az a ruha másodjára is lecsapott, fent volt az a menyasszony is (állítólag a barátnője írta ki kérdésben), aki megvette az elátkozott ruhát. Rajta is szörnyen állt (hogy is állhatna a világ egyik legrondább ruhája), de rajta legalább fehér boleró volt.

Szóval, ami toposz lett a gyakorin, azt nem lehet csak úgy kiírtani, hogy akkor mától nem emlegetjük.Milyen butaság ez....

2013. szept. 5. 09:05
 30/49 anonim ***** válasza:
56%
emlegessétek...egyszer...de az h itt folytatjátok még mindig a fikázást és nem tudtok leszállni róla...vicces...
2013. szept. 6. 08:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!