Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legcsúnyább menyasszonyi ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legcsúnyább menyasszonyi ruha amit valaha láttatok? Képeket!

Figyelt kérdés

2013. aug. 29. 15:18
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
92%

[link] - és társai, az ilyen "extravagáns" divattervezős ruháktól kiráz a hideg.

[link] Szép példány, biztos tuti fotókat lehet benne csinálni. Mondjuk nem is csúnyának mondanám, inkább nevetségesnek.

[link] - NoComment.

A 16:00-os harmadikja olyan, mint egy karácsonyfa... :'D

2013. aug. 29. 16:38
 12/49 anonim ***** válasza:
34%

jesszus, vannak érdekesek.. az a terhes nős.. fujj..

megnéztem a blogot, nekem tetszett, meg tök jó ötletei voltak (így hirtelen átlapozva) a csajnak

a no1 nálam:

[link]

2013. aug. 29. 18:07
 13/49 anonim ***** válasza:
96%

Annyira tudtam, hogy valaki be fogja linkelni azt a ruhát, ami kísértetként bolyongott a GYIK-en :D

Egyébként szerintem Diana hercegnőé volt borzalmas, mint valami ágynemű.

2013. aug. 30. 02:07
 14/49 anonim ***** válasza:
85%

Igen így visszanézve Diana ruhája iszonyatos. viszont akkoriban az volt a divat és álomszépnek számított. De a legtöbb nem "semmilyen" ruha 10-15-20 stb év után olyan, hogy ha a saját fotóidat is nézed, már akkor sem tudod elképzelni, hogy ezt a förvedményt hogyan húzhattad magadra, ráadásul még emlékeszel is rá, hogy milyen menő volt és hogy tetszett mindenkinek.

A gyakorikérdések kísértet ruhája tényleg nagyon gáz, meg szegény csak elég furcsa ahogy van, a csoport képén pl. kivillan a bokája a ruhából, meg egy kérdésnél belinkelte a saját készítésű sminkjét is, és olyan volt a szemöldöke, mintha egy 12 évesnek adnál egy csipeszt, hogy szedd ki görbére és vékonyra. És még fel volt háborodva, mikor megjegyezték neki, hogy az esküvőre igazán rendbe hozathatta volna legalább azt... Elég fura ízlése van szegénynek, az az esküvői smink is pont olyan volt, ami nem állt jól neki és fáradt öreg tekintetet varázsolt magának egy borzasztó szemöldökkel...

Na persze, minden menyasszony azzal jön, hogy a vőlegényemnek tetszett, kapjátok be. Hogyne, a vőlegénynek az is tetszene, ha krumplis zsákot húzna magára, nyilván ezért is veszi el, de ettől függetlenül azért lehetne annyi sütnivalója egy nőnek, hogy a legelőnyösebb formáját mutatja..

2013. aug. 31. 00:53
 15/49 anonim ***** válasza:
97%
Egyetértek a 14-essel! Miért mondják azt, hogy minden menyasszony szép? Ez bődületes baromság! Rengeteg rusnya menyasszony van... És sokszor a ruha csak ront rajta. Vagy ami még borzasztóbb, amikor a lány szép lenne, de a smink és a ruha elcsúnyítja-lásd fent emlegetett GYIK-es menyaruha. A kérdésre válaszolva nekem is talán az viszi a prímet, de ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor a legtöbb sablonos tucatruhától agybajt kapok és hányingert.
2013. szept. 1. 17:23
 16/49 A kérdező kommentje:
15: milyen szerinted a sablonos tucatruha?
2013. szept. 2. 13:04
 17/49 anonim ***** válasza:
56%
nagyon szépen szeretném megköszönni a válaszolóknak, hogy egy év távlatából is képesek belém törölni a lábukat!
2013. szept. 2. 17:52
 18/49 anonim ***** válasza:
41%
nyugodtan pontozzatok le, magatokat minősítitek!
2013. szept. 2. 18:53
 19/49 anonim ***** válasza:
3%

08-29 15:54

össze is szégyellheted magad ezért a hozzászólásért. Szerintem tedd le az agyon PS-t újságaidat és nézz a tükörbe

2013. szept. 2. 19:09
 20/49 anonim ***** válasza:
82%
Szegeny 17. Tenyleg mindenki rad ismere ha csak meghallja h fekete feher ruha, de mar az elatkozott menya ruha jelzobol is mindenki tudja kirol is van szo. En most kajak megsajnaltalak 1 percre. De rajottem magadnak koszonheted. Millioegy kerdest raktal ki es csak alaztad es alaztad magad.... mire volt jo?!
2013. szept. 3. 06:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!