Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legcsúnyább menyasszonyi ruha amit valaha láttatok? Képeket!
jesszus, vannak érdekesek.. az a terhes nős.. fujj..
megnéztem a blogot, nekem tetszett, meg tök jó ötletei voltak (így hirtelen átlapozva) a csajnak
a no1 nálam:
Annyira tudtam, hogy valaki be fogja linkelni azt a ruhát, ami kísértetként bolyongott a GYIK-en :D
Egyébként szerintem Diana hercegnőé volt borzalmas, mint valami ágynemű.
Igen így visszanézve Diana ruhája iszonyatos. viszont akkoriban az volt a divat és álomszépnek számított. De a legtöbb nem "semmilyen" ruha 10-15-20 stb év után olyan, hogy ha a saját fotóidat is nézed, már akkor sem tudod elképzelni, hogy ezt a förvedményt hogyan húzhattad magadra, ráadásul még emlékeszel is rá, hogy milyen menő volt és hogy tetszett mindenkinek.
A gyakorikérdések kísértet ruhája tényleg nagyon gáz, meg szegény csak elég furcsa ahogy van, a csoport képén pl. kivillan a bokája a ruhából, meg egy kérdésnél belinkelte a saját készítésű sminkjét is, és olyan volt a szemöldöke, mintha egy 12 évesnek adnál egy csipeszt, hogy szedd ki görbére és vékonyra. És még fel volt háborodva, mikor megjegyezték neki, hogy az esküvőre igazán rendbe hozathatta volna legalább azt... Elég fura ízlése van szegénynek, az az esküvői smink is pont olyan volt, ami nem állt jól neki és fáradt öreg tekintetet varázsolt magának egy borzasztó szemöldökkel...
Na persze, minden menyasszony azzal jön, hogy a vőlegényemnek tetszett, kapjátok be. Hogyne, a vőlegénynek az is tetszene, ha krumplis zsákot húzna magára, nyilván ezért is veszi el, de ettől függetlenül azért lehetne annyi sütnivalója egy nőnek, hogy a legelőnyösebb formáját mutatja..
08-29 15:54
össze is szégyellheted magad ezért a hozzászólásért. Szerintem tedd le az agyon PS-t újságaidat és nézz a tükörbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!