Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álltatok neki a ruha választásnak?
Figyelt kérdés
nekem még van 1-2 évem az esküvőmig, de nagyon régóta nézegetek ruhákat és mindegyik annyira nagyon tetszik ami jó nagy abroncsos, mell része pánt nélküli, köves.2013. aug. 26. 23:29
1/5 anonim válasza:
hát így :D igazából már leszűkítetted. Mert van még a nyakbaakasztós, nem abroncsos, kő nélküli stb...
Bemész pár szalonba, elmondod ezt a 3 kritériumot, eléd tesznek 10 félét, és felpróbálsz 2-t ami tetszik, aztán majd csak kialakul :)
2/5 anonim válasza:
Így
Nekem:
Legyen ujja (nem jött össze:)), de legalább pántja, de ne nyakbakasztós, és ne olyan, mintha 2 pántot ráakasztottak volna... (Sikerült nem pánt nélküli ruhát találni...)
Legyen kûlönleges kivitele, ne legyen kényelmetlen nagyon..
Első szalonban megtaláltam...
3/5 anonim válasza:
Felhívtam a lakhelyünk szalonjait, hogy melyikben van nagy méretű ruha, és amelyikben igen, ahhoz kértem időpontot. Elmentem, felpróbáltam és az egyik ruhát kiválasztottam.
25N
4/5 anonim válasza:
Az elképzelés meg van, akkor bemész a szalonba és elmondod. Ott eléd teszik a ruhákat, ami tetszik próbálod. Én sokat felpróbáltam, mert nem biztos, hogy jól is áll az amit szeretnél. Utána, ha meg volt mi az ami tetszik és jól áll, használtan kerestem. Megvettem 30-ért a legtökéletesebbet, bérelni pedig tudtam volna 100e-ért. Nem mindegy.
5/5 anonim válasza:
Remélem a mostani párom egyszer megkéri a kezem, de bármit is hoz a jövő, nekem már kezdettől fogva megvolt, hogy mit NEM szeretnék. Általában esküvői blogokat nézegetek illetve tervezői darabokat honlapokon. Én mondjuk biztos, hogy gondban leszek, ha eljön a napja, hogy komolyan rá kell állnom a témára, mert a hazai szalonokból (akár itt, akár máshol linkelt ruhákra gondolok) gyakorlatilag semmit nem tudok magamnak elképzelni. Szerintem egyébként esküvős blogokat nézegeti nagyon jó inspirációs forrás! (akár dekoráció, helyszín, stb tekintetében is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!