Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol találhatok hímzett esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok hímzett esküvői ruhát?

Figyelt kérdés
Kalocsai vagy hasonló stílusú, hímzett ruhát szeretnék, tudtok-e olyan szalonokról, amik ilyenekkel foglalkoznak?

2013. aug. 25. 21:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
www.hagyomanyorzobolt.hu Nagyon szép ruháik vannak és nagyon kedvesek is
2013. aug. 25. 22:02
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
2013. aug. 25. 22:03
 3/14 anonim ***** válasza:
2013. aug. 25. 22:05
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

Rosszul linkeltem... Az utóbbinak egész kolllekciója van

[link]

2013. aug. 25. 22:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Bár véleményem szerint neszép kivitelüek..keress úgy rá, hogy kalocsai menyasszonyi szalon... Akkor elég sokat kidob, én nem mentem belemert kifejezetten nem tetszenek az ilyen hímzett menyasszonyi ruhák (másutt igen, van táskám, saját készítés...stb, csak menyasszonyiban nem)
2013. aug. 25. 22:09
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
Ezek szerintem nagyon farsangiak. Ha ilyesmit szeretnél, szerintem varratni jobban megéri, mert készen csak ezek a fent is linkelt nem túl jó minőségű munkák vannak sajnos.
2013. aug. 25. 22:17
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Ezek elég gagyik. Inkább varrass ruhát és keress valakit, aki szépen kihímzi neked. Ha másutt nem, Kalocsán biztosan találsz.
2013. aug. 25. 22:27
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm :-) Igen, a google-t ismerem, csak nem sokmindent találtam, gondoltam hátha van valakinek tapasztalata...

Hát bizony probléma a kész ruhákkal az, hogy általában nem tetszik maga a ruha fazonja, igazából lehet hogy valóban a varratás a legjobb megoldás.

2013. aug. 25. 22:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Újpesten láttam egyet az egyik menyasszonyi ruha szalon kirakatában.
2013. aug. 25. 22:58
 10/14 anonim ***** válasza:

katiszalon.hu

Nagyon szép holmijaik vannak. :)

2013. aug. 25. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!