Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legcsúnyább menyasszonyi ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legcsúnyább menyasszonyi ruha amit valaha láttatok? Képeket!

Figyelt kérdés

2013. aug. 29. 15:18
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
18%

valóban nem én vagyok, csak általában e/1ben írok.

de igen, ismerem a csajt, viszont sehol sem láttam, hogy Ő megosztotta volna a blogját, a válaszadók közül linkelte be valaki.

2013. szept. 11. 08:18
 42/49 anonim ***** válasza:
38%
Annyira nyalsz a menyanak hogy mar csontot er... ha vki ennyire buta akk vallalja azt is h akar egy eleten at nevetseg targya lesz. Ha lett volna egy iis onkritikaja akk nem jar igy. Utolag meg ne haborogjon. Ennyiiiii
2013. szept. 12. 02:15
 43/49 anonim ***** válasza:
54%

Jesszusom, mennyire rosszindulatúak vagytok! A legtöbbetekből süt az ellenszenv, a fikázás, a vitatkozhatnék stb. Miért nem lehet csak egyszerűen megírni, hogy neked nem tetszik és kész! Ti aztán tudjátok ragozni....

Miért jó utálkozni, primitív lenni?

Tisztelet a kivételnek!

2013. szept. 16. 18:00
 44/49 anonim ***** válasza:
64%

hogy a kerdesre is valaszoljon valaki [link]

nekem ez viszi a palmat

2013. szept. 16. 20:20
 45/49 anonim ***** válasza:
64%

nah, aki azt mondja, hogy az a bizonyos fekete még ennél is rosszabb, annak nem is kell foglalkozni a véleményével :D

amúgy utolsó, ez nagyon durva :O még nem láttam, de ez így este 10kor ütött... :D

2013. szept. 16. 21:59
 46/49 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem ez a ruha fotóboltos.

43- már megint kezdődik... rosszindulat= anonim oldalon mémmé vált ruha emlegetése.

Értem. Újabb mta tag.

2013. szept. 17. 08:30
 47/49 anonim ***** válasza:
39%

mémmé vált ruha. oké. Csak abba is gondoljatok bele, hogy a "gazdája" valószínű olvassa. Ti nem döntöttetek még rosszul? ugye milyen jó, hogy ezt egyfolytában, mindenki a pofátokba dörgöli??

Nekem se tetszett az a ruha, de nem kell túlragozni...

2013. szept. 17. 08:47
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
hiába törölteted.
2013. szept. 17. 09:34
 49/49 A kérdező kommentje:
2013. szept. 18. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!