Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legcsúnyább menyasszonyi ruha amit valaha láttatok? Képeket!
Gonoszkodó? Egy ilyen kérdésnél minden linkelő megsértett valakit, akaratán és az illető tudtán kívül. Erre a kérdésre nem lehet pehlyes kiskacsákat imitálva válaszolni, a kérdés természetéből fakadóan.
Ha felteszik ezt a kérdést úgy lenne illendő tehát, hogy mindenki azt válaszolja, "óóóó, hiszen minden menyasszony gyönyörű"!
Egy Disney hercegnős rajzfilmben biztos így történne, de itt gondolkodó emberek írkálnak, akiknek van saját, külön bejáratú véleménye, amit szabad kommunikálni, sőt ez az oldal erre is való.
Tudom, kicsit borzongató, de ez az igazság, Csipkerózsika.
Persze...
Köszöntelek az anonim vélemények oldalán, és az internet világában. Pakold fel a képeidet, blogodat, hepciáskodj azokkal, akik őszintén véleményt formálnak, te is mém leszel. Így ám!
Aha. Vagyis ha van annyi vér a pucámban, hogy felvállalom az ellenvéleményemet és még (!) az arcomat is, az elítélendő, de otthon a fotelből anonimen, arc és név nélkül szidni a másikat, az teljesen rendben van...
hát, furcsa értékrendetek van
(nem az 'említett' menya vagyok, csak iszonyúan dühít az emberi butaság)
Apropó, butaság:
"Aha. Vagyis ha van annyi vér a pucámban, hogy felvállalom az ellenvéleményemet és még (!) az arcomat is, az elítélendő, de otthon a fotelből anonimen, arc és név nélkül szidni a másikat, az teljesen rendben van... "
Mucikám, ez egy anonim oldal. Sőt, ez egy véleméynt kérő ("amit máshol nem mertél megkérdezni") anonim oldal. Szerintem te ezt az egészet kevered a facebook-kal, ahol esetleg (?) valóddi arccal, névvel lehet kommunikálni egymással. A kettő nem ugyanaz ám.
Ok nélkül pedig általában se itt, sem ott nem szokták szidni a másikat, ellenben kikért véleményt, igen, szoktak mondani, még ha az negatív is.
Bájosan el vagy tévedve az internetes világban. Is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!