Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rettenetesen csúnya pattanásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetesen csúnya pattanásos a mellkasom. Mit ajánlotok? 3 hét múlva esküvő.

Figyelt kérdés

Voltam orvosnál is.

Dalacin-t írt fel amit folyamatosan használok,napi 4x biztos,de nem használ semmit.

Most már írattam fogamzásgátlót is,amit még nem kezdtem el szedni,mert 2 hét múlva kellene megjönnie.

Sajnos 1 hónapja volt egy nőgyógyászati műtétem azóta szenvedek ezzel a problémával.

2012. máj. 31. 12:00
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Esetleg szoli segíthet?
2012. máj. 31. 12:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
patikai szódabikarbónával mosd át. 100 g 70 ft és klassz. én arctiszításhoz, pedikűrhöz, hajhoz, mindenhez ezt fogom használni, most vettem. a szomszédasszonyom esküszik rá :)
2012. máj. 31. 12:13
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Bőrgyógyásznál voltál már?
2012. máj. 31. 12:15
 4/17 A kérdező kommentje:

Igen.

Őírta fel a Dalacin-t.

2012. máj. 31. 12:16
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Esetleg egy jó kozmetikus pár nappal az esküvő előtt, ha nem is véglegesen, de időlegesen segíthet.
2012. máj. 31. 12:22
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

DM, himalájai só tömb. Akkora, és olyan, mint egy szappan. Nedvesítsd be a bőröd, és kenegesd át vele fürdés közben. Hagyd 1-2 percig, és mosd le! Helyenként csíphet, de 100%, hogy használ. Barátnőm évek óta szenvedett pattanásos háttal, bőrgyógyásztól-bőrgyógyászig ment, aztán valaki ajánlotta, és kipróbálta. Gyönyörű a háta, mindössze 3 hét alatt. Új patti egyáltalán nem jött ki, a régiek szépen begyógyultak, egyedül a régi, mély hegek látszanak itt-ott. Tesó két hete használja, fokozatosan tisztul, szóval SOHA nem fogunk mást használni.

És egy ezres alatt van.

2012. máj. 31. 12:22
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszi.

Még ma veszek és kipróbálom.

2012. máj. 31. 12:25
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia! A szoli segíthet, a hegeket optikailag mindenképp halványítja, a bőrt pedig szárítja - ez a pattanásokat segít eltűntetni - és ugyanúgy, mint a napozás, a d-vitamin termelést fokozza, ami szintén jót tesz a bőrnek. A lényeg, hogy ne vidd túlzásba, ehhez fontos tudni, milyen a bőröd, pl könnyen leégsz-e, nagyon fehér, vagy esetleg barnább alapból. Én terhességi csíkok miatt járok szoliba, és optikailag halványodtak, nem szembetűnőek annyira egy barnább bőrön, a hegekkel is így lesz.

A sótömb biztos jó ötlet, az is szárítja a bőrt rendesen, szolival azért egészítsd ki szerintem (gondolj a tengerpartra, a sós víz + napfény kombináció a bőrt mindig szebbé teszi).

OFF: megkérdezhetem, milyen műtéted volt? Lehet, hogy rám is vár egy, azért érdekelne.. (méhszáj seb miatt)

2012. máj. 31. 12:32
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Spiritus salicylatus, vagy is szaliciles alkohol. Gyógyszertárban lehet kani, üvegben van. Én úgy szoktam a fenekemre kenni minden fürdés után, hogy egy kozmetikai vattakorongra öntök bele, és alaposan átdörzsölöm vele az területet. Ha nagyon durva, akkor szoktam még rá Naturland körömvirág kenőcsöt is kenni, miután megszáradt az alkohol. Általában babapopsim lesz tőle. :) (valamiért pattanásos a fenekem, nem tudom, hogy mitől) Általában egy hét alatt helyre szokott jönni.
2012. máj. 31. 12:38
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszi

Nekem gyógykaparást kellett végezni,mert folyamatosan véreztem és már kivérzés határán voltam amikor bekerültem a kórházba.

2012. máj. 31. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!