Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettenetesen csúnya pattanásos a mellkasom. Mit ajánlotok? 3 hét múlva esküvő.
Voltam orvosnál is.
Dalacin-t írt fel amit folyamatosan használok,napi 4x biztos,de nem használ semmit.
Most már írattam fogamzásgátlót is,amit még nem kezdtem el szedni,mert 2 hét múlva kellene megjönnie.
Sajnos 1 hónapja volt egy nőgyógyászati műtétem azóta szenvedek ezzel a problémával.
Igen.
Őírta fel a Dalacin-t.
DM, himalájai só tömb. Akkora, és olyan, mint egy szappan. Nedvesítsd be a bőröd, és kenegesd át vele fürdés közben. Hagyd 1-2 percig, és mosd le! Helyenként csíphet, de 100%, hogy használ. Barátnőm évek óta szenvedett pattanásos háttal, bőrgyógyásztól-bőrgyógyászig ment, aztán valaki ajánlotta, és kipróbálta. Gyönyörű a háta, mindössze 3 hét alatt. Új patti egyáltalán nem jött ki, a régiek szépen begyógyultak, egyedül a régi, mély hegek látszanak itt-ott. Tesó két hete használja, fokozatosan tisztul, szóval SOHA nem fogunk mást használni.
És egy ezres alatt van.
Köszi.
Még ma veszek és kipróbálom.
Szia! A szoli segíthet, a hegeket optikailag mindenképp halványítja, a bőrt pedig szárítja - ez a pattanásokat segít eltűntetni - és ugyanúgy, mint a napozás, a d-vitamin termelést fokozza, ami szintén jót tesz a bőrnek. A lényeg, hogy ne vidd túlzásba, ehhez fontos tudni, milyen a bőröd, pl könnyen leégsz-e, nagyon fehér, vagy esetleg barnább alapból. Én terhességi csíkok miatt járok szoliba, és optikailag halványodtak, nem szembetűnőek annyira egy barnább bőrön, a hegekkel is így lesz.
A sótömb biztos jó ötlet, az is szárítja a bőrt rendesen, szolival azért egészítsd ki szerintem (gondolj a tengerpartra, a sós víz + napfény kombináció a bőrt mindig szebbé teszi).
OFF: megkérdezhetem, milyen műtéted volt? Lehet, hogy rám is vár egy, azért érdekelne.. (méhszáj seb miatt)
Köszi
Nekem gyógykaparást kellett végezni,mert folyamatosan véreztem és már kivérzés határán voltam amikor bekerültem a kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!