Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyiből jön ki egy kb:80-100...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiből jön ki egy kb:80-100-fős esküvő mindennel együtt?

Figyelt kérdés

Még csak tervezgetjük,de van akinek kijön 7-800 ezerből,míg másnak mondjuk 1.5 millióból vagy az feletti összegből.

Akinek már volt vagy nem sokára lesz esküvője nagyobb létszámmal az leírhatná,h náluk mennyiből jött ki.

2012. máj. 30. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vidéken , kb 60-65 fős, és közel 700.000 lesz, mindennel. (ruhák, kaja, süti, fotós, vőfély, zenész ..stb.)
2012. máj. 30. 11:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Tavaly itt közösen végigszámoltuk. Átlagban 10 ezer Ft/fő jött ki, ebben benne volt a vőfélytől kezdve a zenekar, és ha jól emlékszem, még a fizetett felszolgálók költsége is. Persze ez egy átlagos költség volt, amit még lehet tetézni, de pl. ha nem kell étterem bérleti díját, vagy pl. autók költségét fizetni, stb. akkor meg lehet úszni olcsóbban is.
2012. máj. 30. 11:45
 3/11 anonim ***** válasza:

nekünk a 110-120 fős lesz kb. 800E

Pécs mellett

2012. máj. 30. 12:09
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Kicsit örülök ,hogy senki nem írt eddig milliós összegeket :) Ha elegendő pénz összejönne akkor talán jövő nyáron megtarthatnánk az esküvőt.Vidéken lenne szóval akkor talán nem kell milliós összegekben gondolkoznunk.Persze tudom,hogy ez nagyban függ az igényeinktől is :)

2012. máj. 30. 12:19
 5/11 anonim ***** válasza:
A miénk 100 fő 1,5 millió körül lesz.
2012. máj. 30. 12:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Mi is 100-an leszünk, kb. 1,4 millió forintba fog kerülni. Nem lesz túl puccos, például nem lesz teremdíszítés a lagzihelyszínen, egyszerű tortánk lesz, menyasszonyi ruha sem idei kollekcióból való, hanem kiárusításon vettem, de vannak dolgok, amik megdobják a költségeket, például hogy én fizetem a koszorúslányok ruháját, ami varratva lesz, a karikagyűrűink is elég extrák, és még pár apróság. Ha ezek a tételek nem lennének, akkor kb. 1,1 millióból kijönne.
2012. máj. 30. 20:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Én olyan 1-1.5 millióra gondoltam amiből kijönne.Majd ha ott tartunk a szervezésnél meglátjuk mennyiből tudjuk kihozni :)

De azért jó volt olvasni,h vannak akik olcsóbban is kijöttek belőle.

2012. máj. 31. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:

80 fős volt, amiben a felszolgáók vőfély stb. is benne van.

Így volt kb. 800-850.000 Ft.

Amit lehetett, mi magunk csináltuk, pl. a terem díszítése. Én magam mostam ki a menyasszonyi ruhámat, nem vittem tisztítóba, de féltettem is nagyon. Sütiket a rokonok csinálták, általában mi vettük az alapanyagot.

Nem étteremben volt, hanem termet béreltünk. Az italt olyan helyről hoztuk ahol visszavették a maradékot.

Fotózásban nem szálltunk el, a lagzira már nem kértük és kinti fotózás sem volt, bár ott a közeli arborétum ami csábítóan hangzott, de mi inkább a kikéréstől, szertartáson át a műtermi fotózásig kértük a fotóst és figyeltünk rá, hogy olyat válasszunk, akitől mindent megkapunk digitálisan előhívható minőségben.

Nem kértem csokrot a koszorúslányoknak és az autóra sem, hanem én magam csináltam az autódíszt 2 színű organzából. A vaterán találtam egy mintát, ahol virágformába rendezték az organzát V alakban.

Mivel vidéki volt a rokonság egy része, majdnem 50.000 Ft volt a panzió, ez nem lett volna ha nem messziről jönnek. A videósunk viszont ismerő volt, és ingyen vállalta, de mi azért tervezünk neki 20-30e Ft-ot adni legalább.

2012. jún. 3. 15:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Szeretném megkérdezni a 3-as válaszolót,aki Pécs mellett tartja az esküvőjét,hogyan lett ilyen kevés pénzből kihozva?

Jövő tavasszal készülünk a miénkre Pécsen,kb 80-an leszünk,és sztem nem igazán úszhatjuk meg 800 ezer alatt.

2012. jún. 18. 12:29
 10/11 Cyanus válasza:

a miénk nem most volt, de néhány tipp:

virágcsokrot nem menyasszonyi csokorként kell kérni, akkor feleannyiba kerül

a kocsira én is magam csináltam a díszt, lehet hozzá kapni olyan oázissal töltött keretet, ami felragad az autóra, abba csak tűzködni kell virágot

ez volt az asztaldísz utána

amúgy a többi asztaldísz is egy tömb oázis (1000 ft), bele kerti virágok, borostyánlevél... profinak tűnt

ruhát vegyél, ne bérelj, eladhatod, megtarthatod...

nem sokkal olcsóbb ha béreled

arra figyelj, hogy a hipi szupi ruhából lehet, hogy a fotókon pl semmi nem látszik....

mindent idejekorán foglalj le, így akár tavalyi áron megkapod

2012. jún. 19. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!