Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiből jön ki egy kb:80-100-fős esküvő mindennel együtt?
Még csak tervezgetjük,de van akinek kijön 7-800 ezerből,míg másnak mondjuk 1.5 millióból vagy az feletti összegből.
Akinek már volt vagy nem sokára lesz esküvője nagyobb létszámmal az leírhatná,h náluk mennyiből jött ki.
nekünk a 110-120 fős lesz kb. 800E
Pécs mellett
Köszi az eddigi válaszokat!
Kicsit örülök ,hogy senki nem írt eddig milliós összegeket :) Ha elegendő pénz összejönne akkor talán jövő nyáron megtarthatnánk az esküvőt.Vidéken lenne szóval akkor talán nem kell milliós összegekben gondolkoznunk.Persze tudom,hogy ez nagyban függ az igényeinktől is :)
Köszönöm a válaszokat!Én olyan 1-1.5 millióra gondoltam amiből kijönne.Majd ha ott tartunk a szervezésnél meglátjuk mennyiből tudjuk kihozni :)
De azért jó volt olvasni,h vannak akik olcsóbban is kijöttek belőle.
80 fős volt, amiben a felszolgáók vőfély stb. is benne van.
Így volt kb. 800-850.000 Ft.
Amit lehetett, mi magunk csináltuk, pl. a terem díszítése. Én magam mostam ki a menyasszonyi ruhámat, nem vittem tisztítóba, de féltettem is nagyon. Sütiket a rokonok csinálták, általában mi vettük az alapanyagot.
Nem étteremben volt, hanem termet béreltünk. Az italt olyan helyről hoztuk ahol visszavették a maradékot.
Fotózásban nem szálltunk el, a lagzira már nem kértük és kinti fotózás sem volt, bár ott a közeli arborétum ami csábítóan hangzott, de mi inkább a kikéréstől, szertartáson át a műtermi fotózásig kértük a fotóst és figyeltünk rá, hogy olyat válasszunk, akitől mindent megkapunk digitálisan előhívható minőségben.
Nem kértem csokrot a koszorúslányoknak és az autóra sem, hanem én magam csináltam az autódíszt 2 színű organzából. A vaterán találtam egy mintát, ahol virágformába rendezték az organzát V alakban.
Mivel vidéki volt a rokonság egy része, majdnem 50.000 Ft volt a panzió, ez nem lett volna ha nem messziről jönnek. A videósunk viszont ismerő volt, és ingyen vállalta, de mi azért tervezünk neki 20-30e Ft-ot adni legalább.
Szeretném megkérdezni a 3-as válaszolót,aki Pécs mellett tartja az esküvőjét,hogyan lett ilyen kevés pénzből kihozva?
Jövő tavasszal készülünk a miénkre Pécsen,kb 80-an leszünk,és sztem nem igazán úszhatjuk meg 800 ezer alatt.
a miénk nem most volt, de néhány tipp:
virágcsokrot nem menyasszonyi csokorként kell kérni, akkor feleannyiba kerül
a kocsira én is magam csináltam a díszt, lehet hozzá kapni olyan oázissal töltött keretet, ami felragad az autóra, abba csak tűzködni kell virágot
ez volt az asztaldísz utána
amúgy a többi asztaldísz is egy tömb oázis (1000 ft), bele kerti virágok, borostyánlevél... profinak tűnt
ruhát vegyél, ne bérelj, eladhatod, megtarthatod...
nem sokkal olcsóbb ha béreled
arra figyelj, hogy a hipi szupi ruhából lehet, hogy a fotókon pl semmi nem látszik....
mindent idejekorán foglalj le, így akár tavalyi áron megkapod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!