Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettenetesen csúnya pattanásos a mellkasom. Mit ajánlotok? 3 hét múlva esküvő.
Voltam orvosnál is.
Dalacin-t írt fel amit folyamatosan használok,napi 4x biztos,de nem használ semmit.
Most már írattam fogamzásgátlót is,amit még nem kezdtem el szedni,mert 2 hét múlva kellene megjönnie.
Sajnos 1 hónapja volt egy nőgyógyászati műtétem azóta szenvedek ezzel a problémával.
Szia!
Nekem is a himalájai sószappan segített, sose volt még olyan tiszta a bőröm mióta azt használom!
A Dalacin t nekem se segített soha semmit, viszont egy ilyen fehér löttyöt is iratott a bőrgyógyász, amit gyógyszertárban készítenek, 430 forint, este magadra kell kenni, és reggel le lehet mosni. Már másnapra szebb lett tőle a bőröm, viszont sajnos hetek óta rendszeresen kell alkalmaznom, hogy úgy is maradjon, mert ha nem használom, újra kijönnek a pattanások. Én is hormonproblémákkal küzdök, nemrég abbahagytam a fogamzásgátlót, de már lassan ott tartok, hogy inkább újra elkezdem, mert a hajam is zsírosodik.
Sajnos nem tudom a nevét annak a szernek amit használok, de esetleg megérné egy magánbőrgyógyászt felkeresned, ha a himaláyai só nem segítene.
Remélem minden tökéletes lesz a nagy napon. :)
Tiszítókúra! Csak gyümölcs, párolt zöldség, párolva és nyersen, plusz rizs és hús. Semmiféle lisztes dolgot ne egyél! Se keksz, se kenyér. Ha sűríteni kell valamit, inkább kukoricaliszttel, ne gluténessel. Probiotikum napi 2-szer.
Cink 15 mg-os napi 3-szor, ez jó a bőrnek.
Kb. 1 hétig élhetsz csak gyümölcsön és zöldségen, és leveiken, de csak ha meg tudod oldani, hogy ezalatt otthon maradj. utána egyél már rizst és húst is.
Nekem amikor pattanásos lett a mellkasom, arcom, annak emésztési probléma volt az oka, és 2 hét után amint elkezdtem ezt a fajta gluténmentes diétát, eltűnt az összes pattanásom, ragyogó tiszta lett a bőröm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!