Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rettenetesen csúnya pattanásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetesen csúnya pattanásos a mellkasom. Mit ajánlotok? 3 hét múlva esküvő.

Figyelt kérdés

Voltam orvosnál is.

Dalacin-t írt fel amit folyamatosan használok,napi 4x biztos,de nem használ semmit.

Most már írattam fogamzásgátlót is,amit még nem kezdtem el szedni,mert 2 hét múlva kellene megjönnie.

Sajnos 1 hónapja volt egy nőgyógyászati műtétem azóta szenvedek ezzel a problémával.

2012. máj. 31. 12:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is a himalájai sószappan segített, sose volt még olyan tiszta a bőröm mióta azt használom!

2012. máj. 31. 12:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Régebben nekem is ragyás volt a dekoltázsom, elkezdtem radírozni rendszeresen (2-3 naponta) természetes összetételű bőrradírral és azóta szép. Ezt is kipróbálhatod akár az eddig felsoroltakkal együtt, bajod nem lesz tőle. Nem tudok márkát ajánlani, mert egyszer ezt vettem egyszer azt ,amit épp kaptam. Régebben volt egy nagyon jó barackmag bőrradír, egy tök egyszerű és olcsó termék volt, de megszűnt :-( Ilyesmit keress, vagy nagyon jók az agyagosak is.
2012. máj. 31. 12:48
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Csak gratulálni tudok azoknak, akik egy beteg, problémás bőrre a szolit ajánlják. Jézusom.
2012. máj. 31. 14:07
 14/17 anonim ***** válasza:
bocs, hogy offolok, csak engem is érdekelnek a tippek :)
2012. máj. 31. 16:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A Dalacin t nekem se segített soha semmit, viszont egy ilyen fehér löttyöt is iratott a bőrgyógyász, amit gyógyszertárban készítenek, 430 forint, este magadra kell kenni, és reggel le lehet mosni. Már másnapra szebb lett tőle a bőröm, viszont sajnos hetek óta rendszeresen kell alkalmaznom, hogy úgy is maradjon, mert ha nem használom, újra kijönnek a pattanások. Én is hormonproblémákkal küzdök, nemrég abbahagytam a fogamzásgátlót, de már lassan ott tartok, hogy inkább újra elkezdem, mert a hajam is zsírosodik.

Sajnos nem tudom a nevét annak a szernek amit használok, de esetleg megérné egy magánbőrgyógyászt felkeresned, ha a himaláyai só nem segítene.

Remélem minden tökéletes lesz a nagy napon. :)

2012. máj. 31. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is vennem kell egy ilyen sótömböt! Remélem, szép menyasszony leszel, legyetek boldogok! :)
2012. jún. 1. 01:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Tiszítókúra! Csak gyümölcs, párolt zöldség, párolva és nyersen, plusz rizs és hús. Semmiféle lisztes dolgot ne egyél! Se keksz, se kenyér. Ha sűríteni kell valamit, inkább kukoricaliszttel, ne gluténessel. Probiotikum napi 2-szer.

Cink 15 mg-os napi 3-szor, ez jó a bőrnek.

Kb. 1 hétig élhetsz csak gyümölcsön és zöldségen, és leveiken, de csak ha meg tudod oldani, hogy ezalatt otthon maradj. utána egyél már rizst és húst is.

Nekem amikor pattanásos lett a mellkasom, arcom, annak emésztési probléma volt az oka, és 2 hét után amint elkezdtem ezt a fajta gluténmentes diétát, eltűnt az összes pattanásom, ragyogó tiszta lett a bőröm!!!

2012. jún. 3. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!