Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jelezzem tapintatosan, hogy félek csúnya eredménye lehet a legénybúcsújának?
"Persze ha megcsal akkor is hozzámegyek,de a boldogságnak lőttek..."
Sok eszed van.... Ezek utan nemis ertem, mit érdekel, hogy megcsal e....
Tehát, végül is kíván, csak a baba miatt nem szexeltek? Ha így van, világosítsd fel,hogy nyugodtan lehet, akár a nőgyógyász, védőnő is elmondhatja neki, ha nem hisz neked.
Végül is te ismered a palidat, megcsalna-e egy ilyen szituban. Szerintem azért ezt lehet tudni. Ha igen, akkor adott a szitu, egy olyan palival én tuti nem lennék együtt, aki egy prostival félremegy, míg én terhes vagyok.
Most én állapotos vagyok és a párom nem kíván
- Ne a terhességre fogd.
Nem fog megcsalni. Ha 1,5 évet küzdöttetek a babért és most nem szexel, mert félti a babát akkor ő is nagyon akarta és nagyon félt mindkettőtöket. Ezt az ösztöne elé tudja helyezni!!! Lehet megnéznek pár cicit, de hidd el szeret annyira hogy akár még kicsit kótyagosan is ellenálljon.
3 hónap szex nélkül csak annak sok aki nem tud másra gondolni.
Sok férfi nagyon szépnek tartja, ha egy nő terhes. Főleg ha az a szerelme. Hiszen nem egy óriás pocakot lát, hanem a babát. Mi nők fújjuk fel ezt a pocak dolgot.
A férfiak roppant büszkék a terhes feleségükre, hiszen az ő "művük". Ez a biológiai motorjuk, hogy ilyen pocakokat gyártsanak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!