Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csúnya lenne ez a haj esküvőre?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik Aranyhaj frizurája, amikor tele van tűzdelve virágokkal, ilyesmit szeretnék esküvőmre, mert természetimádó vagyok. :) [link]
Szerintetek csúnya lenne? Kicsit másabb stílusban, és hosszabb, de szintén hajjal.
2013. júl. 24. 18:22
2/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, de természetesen függ a ruha stílusától is.
3/16 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon-nagyon szép! Én is ilyesmit szeretnék majd az esküvőmön.
4/16 anonim válasza:
nem rossz,csak arra is gondolj,ha táncolós lagzi lesz,akkor nem biztos hogy kibirja az egész napot..
5/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, nyugodtan csináltasd meg, gyönyörű leszel.
De először azt hittem, hogy egy cosplayt fogsz belinkelni, valami hatalmas parókával :D
6/16 anonim válasza:
7/16 anonim válasza:
Ha késő estig élő virágok lesznek a hajadban, elég fura lesz a végére. Nekünk májusban volt az esküvőnk, a férjem egyetlen kis szál tulipánja mosott rongy lett 2 óra alatt. Szóval óvatosan a virágválasztással! :) De szép amúgy. A képeken jól mutat majd.
8/16 A kérdező kommentje:
Tetszik nektek? :)
Hát ilyen sellős ruhát, vagy hercegnős fazonút szeretnék. Egyszerűbb szabásút, kicsi csillogással, finom, könnyű anyagból. Még nem találtam meg a tökéletest.
2013. júl. 24. 18:46
9/16 anonim válasza:
kicsit fura,de szerintem sem lesz túl tartós
10/16 anonim válasza:
Szerintem szép! :) Egyébként is a Te esküvőd, a Te napod, szóval senki nem szólhatja le! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!