Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az, hogy huszonévesként nem vágyom az esküvőre amellett, hogy úgy érzem, megtaláltam életem párját? N
Hát az, hogy mennyire normális avagy sem... nem tudom, de én is így vagyok ezzel.
21N
Nem vagy esküvő párti ennyi. Ez teljesen normális jelenség.
Én sem szeretnék házasodni. A kapcsolat minőségét a házassági papír nem befolyásolja. Csalnak meg feleségeket és férjeket is és élnek örök hűségben élettársak is. Tehát innentől kezdve... csak a ti dolgotok, hogy milyen minőségben építitek fel a kapcsolatot.
Objektíven nézve, amíg a pár mindkét felének megfelel, addig minden normális. A többi igazából nem számít.
24N
Számít, hogy normális-e? Ha a többség így vagy úgy, akkor feszélyezve érezzük magunkat, ha mi nem úgy?
Nem ez a kérdés, hanem az, hogy a házasság mit jelent neked, amitől félsz, és nem szeretnéd? A párodat nyílván szereted. A házasság mit jelentene, mit jelképezne, miért okoz félelmet, netán kétséget benned?
Miért jó a házasság, és miért rossz Neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!