Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jól megvagyunk a párommal, de az Anyósom nem fogadott el, s ezért a párom nem szeretne esküvőt, normális ez?
Nem. Anyuci pici fia.
Veled csak szórakozik, amíg meg nem találja azt, aki megfelel anyukának?
És csak esküvőtök nem lesz vagy gyereketek sem? :)
Engem sem fogadott el az anyósom. (bár szerintem ő senkit nem tud semmilyen élethelyzetben) Túlélem. Férjemnek rosszul esik, de ő is. Azért mert anyósom ilyen nekünk ne legyen családunk? Ugye te sem gondolod ezt komoly indoknak? Vagy szakítotok vagy lenyelitek mindketten hogy ez van!
Lapát! Először azt hittem, hogy poénból kérdezted. De ha ez komoly, akkor jobb menekülőre fogni még időben. Nehogy azt hidd, hogy ha választás elé állítod, és mondjuk úgy dönt, hogy te vagy a győztes, azzal bármit megoldasz.
Egyrészt keményen a mama drillje alatt áll, ha belement abba, hogy ha anyuka nem szeret téged, akkor nuku esküvő. Másrészt az embernek nem olyan könnyű "szakítania" az anyjával. Harmadrészt ha a pasi megpróbál bekeményíteni, az anyja pontosan tudni fogja, hogy te vagy mögötte, és megnézheted magad. A fene se akarná azzal vesztegetni az idejét és az energiáját, hogy megpróbáljon hármasban élni az anyósával. Akkor kellett volna a srácot elhajtani, amikor képes volt kimondani, hogy nem lesz esküvő, mert az anyja nem csíp téged. Csodálom az önuralmadat...:)
Szerintem minél gyorsabban szakíts ezzel a pasival, csak vesztegeted rá az értékes idődet!...
Igaza van a #4-es beírónak : ennek a pasinak mindig anyuci fogja megmondani, mikor mit csinálhat, kivel állhat szóba, milyen kanapét vegyen a nappalijába és mi legyen az ebédje...
Tudom én könnyen beszélek mivel nincs felelősségem rád nézve. A párodat az anyjával együtt építsd le tedd őket parkoló állásba fordíts hátat menj el onnan és hátra se nézz. Ezek nincsenek melletted.
Ezek ketten 2 darab nehéz homokzsák a hőlégballonodban ami mindig megfog akadályozni hogy szárnyalj és elérd a célod és a boldogságod. Takarítsd el a nehezéket. Ha a párod igazán melletted volna a világot kifordítaná a sarkából érted..
Vedd át az irányítást, készíts egy tervet és vidd véghez csak a magad érdekét nézd ebben a buliban, mert levisznek az ő szintjükre és ott nem rúgsz labdába. Már csapdában vagy.Már nem irányítod a történéseket. Ne hogy már ők irányítsanak.Ha ezt meg tudod fordítani ahhoz gratulálok :)
Vagy a másik lehetőség, elfogadod ezt a helyzetet és bele törődsz a sorsodba..Üdv..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!