Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Normális, hogy ezt érzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ezt érzem?

Figyelt kérdés

2,5 évig voltunk együtt, végül egy megcsalás miatt szakítottam vele. Nagyon sokat szenvedtem, de még csak bocsánatot sem kért.

Aztán tavaly megismert egy nőt, és most 10 hónap ismeretség után elvette feleségül. (másfél éve szakítottunk)

Nekem azóta sincs senkim. (nem pont miatta, hanem alapba bizalmatlan vagyok, és félek minden újtól, na meg egy pasi sincs a környezetemben, akire azt mondanám, hogy OK.)És bár tudom, hogy ez mindenestül szar kapcsolat volt, most mégis nagyon fáj. :'(

Normális, hogy így érzek?

2013. jan. 8. 13:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Talán úgy érzed ,hogy ez egy befejezetlen ügy.Próbáld elfelejteni. Te magad írtad :"És bár tudom, hogy ez mindenestül szar kapcsolat volt, ",akkor lépj túl ezen ,nincs min rágódni.
2013. jan. 8. 14:02
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Az rendben van, hogy nagyon szeretted, de mivel megcsalt, így még annyit sem érdemel, hogy rá gondolj...

Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg lezárni a kapcsolatotokat és lépj tovább! Keress magadnak valakit, aki eltereli a figyelmed a múltról. Nem kell annak rögtön komolynak lennie, de ha komoly lesz, annál jobb!

Kitartás!

2013. jan. 8. 14:04
 3/22 anonim ***** válasza:
51%
Egyáltalán nem normális, másfél év alatt már rég el kellett volna felejtened, illetve fel kellett volna dolgoznod.
2013. jan. 8. 14:08
 4/22 anonim ***** válasza:
67%
Sok olyan találkozás van,amikor két ember valamiért vonzódik egymáshoz,mégsem a legjobbat hozzák ki egymásból,így a kapcsolat eleve halálra van ítélve.Valószínűleg veletek is ezt történt,aztán találkozott valakivel,akivel összeillenek,és el is kötelezte magát mellette.Szerintem te is meg fogod találni a párodat,akivel kiegészítitek egymást,és egy működő kapcsolatot tudtok felépíteni.A múlton már nem tudsz változtatni,de a jövő még előtted áll.
2013. jan. 8. 14:13
 5/22 anonim ***** válasza:
75%
2,5 éves kapcsolat után ez nem normális, keress egy pszichomókust, mert nem a kapcsolatot sajnálod, hanem magadat..és érezni a soraidból, hogy nem vagy rendben mentálisan...
2013. jan. 8. 14:35
 6/22 A kérdező kommentje:

Köszi a lehülyézést. :)

És köszi a segítőkész válaszokat is. Másfél éve szakítottunk, tudom, hogy nem korai, de nekem akkor is sokat jelentett. Ő volt az első, és nem voltam már olyan fiatal. Már akkor sem volt állásom, szóval kissé nehéz volt túllépni az egészen. Nem volt, ami elvonta a figyelmemet, nem jártam emberek közé. Itthon ültem, és sírtam. Ez volt fél évig, teljesen elszeparálódtam a külvilágtól.

Aztán megembereltem magam, és felálltam. Újra eljártam itthonról, újra magam köré gyűjtöttem a régi barátaimat. Pénz nélkül nehéz élni, szóval ez a "szórakozós" időszak sem olyan aktív, mint amilyennek szeretném.

Most legalább van mit csinálnom, járok egy tanfolyamra, így nem csak hétvégén mozdulok ki.

Mindennek tudatában hogyan tudnék javítani a helyzetemen? Minden hely tele van tinikkel, meg idióta majmokkal. Barátnőzni nagyon jó dolog, de egy idő után kevés. A tanfolyamon 3 pasi van. A suli, ahol rendezik, középiskola, szóval 18 évesekkel nem igazán szeretnék kezdeni.

Szeretnék már párt, de nagyon nehéz.

Pszichomókust keressen az, aki nem akar felállni.

2013. jan. 8. 14:45
 7/22 anonim ***** válasza:
próbáld meg a netes társkeresést...
2013. jan. 8. 14:50
 8/22 A kérdező kommentje:

És igen, mentálisan egy cseppet rosszul érint, hogy én 2,5 év alatt annyit nem érdemeltem meg, hogy hűséges legyen, vagy legalább egy nyomorult "bocsánat"-ot, ezt a nőt meg elveszi 10 hónap után...

De kérdem én, hogy ez kinek esne jól?

2013. jan. 8. 14:51
 9/22 anonim ***** válasza:
52%

8

Neked nem lelkileg van bajod, hanem az a bajod, hogy nem vettek el téged. Ennyire egyszerű.A férjem exe is felrobbant, mert sec perc alatt elvettek feleségül,még csak tervbe sem volt..

2013. jan. 8. 14:54
 10/22 A kérdező kommentje:

Utolsó nem ez a bajom. Az a bajom, hogy nem bánt velem tisztességesen.

Engem ne hasonlíts a férjed exeihez. Örülj neki, hogy te lettél a szerencsés kiválasztott.

2013. jan. 8. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!