Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezt érzem?
2,5 évig voltunk együtt, végül egy megcsalás miatt szakítottam vele. Nagyon sokat szenvedtem, de még csak bocsánatot sem kért.
Aztán tavaly megismert egy nőt, és most 10 hónap ismeretség után elvette feleségül. (másfél éve szakítottunk)
Nekem azóta sincs senkim. (nem pont miatta, hanem alapba bizalmatlan vagyok, és félek minden újtól, na meg egy pasi sincs a környezetemben, akire azt mondanám, hogy OK.)És bár tudom, hogy ez mindenestül szar kapcsolat volt, most mégis nagyon fáj. :'(
Normális, hogy így érzek?
Szerintem pedig teljesen igazad van,nyilván jogosan esik rosszul,hogy az exed ennyire jellemtelen,gerinctelen alak,hogy így elbánt Veled.Gondolom,részedről nagyon komoly és mély érzelmek alakultak ki irányába a 2,5 év alatt,ebből látszik,hogy érzelmes vagy.Abból pedig,hogy még mindig nem vagy túl ezen az egészen,az,hogy az átlagnál érzékenyebb,és hogy ez a férfi egy hatalmas csalódás volt számodra.Nézd,én maximálisan megértelek,én is hasonlóan érzékeny lelkű,ragaszkodó nő vagyok.Viszont azt is be kell látnod,hogy ideje továbblépni,különben a múltad be fog zárni lelkileg!Túl kell lépned a sérelmeiden,mert ha ez továbbra is így megy,az már nem normális.Egyébként sem biztos,hogy,hogy eddig nem sikerült,bár érthető és minden okod megvan rá...
Mégis azt mondom:kapd össze magad!Csak jól jártál azzal,hogy megszabadultál egy ilyen alaktól.Most már ideje élned az életed.Esélyt kell adnod magadnak a boldogságra,ne zárkózz be a múltad börtönébe!
12-es és 14-es. Köszönöm az értékes hozzászólásaitokat! Valóban érzelmes vagyok (manapság furcsának nevezendő az, ha nem omlok bele más ágyába két hónap után...)és tényleg nehéz ez most nekem. De sokat segítettetek. :)
Akik szerint hülye vagyok: nem érdekel a véleményetek. Szerintem normális dolog ilyenkor érzelmileg összezavarodni, és az, hogy ti így álltok hozzá csak azt sugallja számomra, hogy érzelmileg éretlenek vagytok. No nem baj, majd az élet megtanít. :)
Vigasztaljon az, hogy téged 2 és fél év után megcsalt, lehet akkor a feleségétől meg másfél év után elválik emiatt. Te azt akartad, hogy téged feleségül vegyen? Azt írtad, sz.r volt a kapcsolatotok, tehát gondolom nem. Az is lehet, hogy megtalálta az igazit, te meg még nem a tiédet. És abba gondolj bele, hogy ha neked lenne egy normális jól működő kapcsolatod, akkor is ezt éreznéd-e (mert szerintem nem).
Egyébként ne tegyél fel itt kérdést, ha azok véleménye nem érdekel, akik nem értenek egyet veled:)
Engem sok minden vigasztal ezen a napon. Egyszerűen csak arra voltam kíváncsi, hogy normális e, ha valakit megérint az, hogy élete első szerelme megnősül. Végül rájöttem, hogy ez nem kérdés, hiszen persze, hogy normális. Hiszen valamikor szerettem, nem igaz?
De azzal igazán nem értek egyet, hogy ezért hülye lennék, és hogy pszichológusra szorulok...Nem vagyok hülye, pusztán csak szerettem valakit, aki most elköteleződött. Valamilyen szinten ez minden embert meg kell, hogy érintsen. (legalábbis szerintem)
Teljesen normális, amit érzel. Én is várok egy bocsánatkérést, ami talán sosem történik meg. És mások meg többet kaptak tőle, akik nem érdemelték meg.
És nem irigylem az elvett nőt.
De megértelek. Az idő fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!