Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem tönkretették a "Nagy" álmunkat. Van még
valaki így?
Figyelt kérdés
Párommal már 6 éve vagyunk együtt.elhatároztuk még a kapcsolatunk elején hogy majd akkor lesz esküvőnk ha már menni tud a gyermekünk és ő visz majd a gyűrűket az oltárhoz. tavaly nyáron elhatároztuk, hogy mivel minden feltétel adott bevállaljuk a kisbabát. össze is hoztuk októberben.vártuk az érkezését, és készülődtünk az érkezésére. Minap párom anyukája letámad hogy férjhez kell mennem, még a baba megszületése előtt. akkor 4 hónapos terhes voltam. mindennap jött és vitatkozott velünk, egyszer még rosszul is lettem és akkor sem hagyta abba a hisztijét.ez pár hétig húzodott, azalatt már belementem abba h lesz egy polgárink, de neki nem volt elég ő bulit akart stb... a lényeg a lényeg h rám erőszakolták az esküvőt, férjhezmentem, és minden úgy volt ahogy az anyosom szerette volna.anyummal elitéztünk valamit, mire este lett ő leszerveett mást.. nagyon megutáltam érte.sosem akartam nagy esküvőt, lakodalmat meg végképp nem.úgy érzem nagyon gyenge voltam h ennyire befolyásolhatott, de féltettem a baba épségét.a szüleim mindenben engem támogattak, és ők is bánják már hogy engedtek neki. a nagy álmunk az lett volna h egy tavaszi nap egy arborétumban, virágok között kimondjuk egyszer majd az igent.akár melyik bnőm férjhez ment láttam h milyen boldogok, h milyen jól érzik magukat, és olyankor olyan rosszul érzem magam. néha elsírom magam, h én nem vagyok ilyen gyenge és befolyásolható.nem tudom túl tenni maga rajta.
Nem tette tönkre senki, te vállaltad. Most már ne szenvedj miatta, hanem tanulj belőle. Legközelebb mondj nemet, told ki az ajtó elé, és csukd be mögötte.
2012. szept. 11. 12:44
2/23 anonim válasza:
Nem ök, hanem TE tetted töknre az álmodat, és igenis gyenge és befolyásolható ember vagy ezek szerint.
De ha ennyire zavar, váljatok el, és amikor a gyerek elég nagy, a saját elképzele´setek szerint házasodjatok össze mégegyszer.
2012. szept. 11. 12:46
3/23 A kérdező kommentje:
az a baj h nem tudok minden apró részletet ide leírni, ami akkor történt,részesének kellett volna lenni. és azt sem h miért lett igen a vége.pl fattyú unokának hívták. és egyáltalán nem vagyok befolyásolható, csak ebben az esetben az voltam. és iszonyatosan sajnálom is.
és igazatok van nektek is.
2012. szept. 11. 12:54
4/23 anonim válasza:
Ahhoz nem kell elválni te elmebeteg.
Majd házasodjatok össze megint,mert sokan többször is házasodnak szóval nincs elrontva semmi.Csinálhattok még oylan ceremóniát amilyet te szeretnél.
2012. szept. 11. 12:55
5/23 nevem-senki válasza:
Tényleg ez a legnagyobb problémád? Szerinted ezen fog múlni a boldogságotok? Kívánom, h ne legyen nagyobb gondod a házasságotokban!
2012. szept. 11. 12:56
6/23 anonim válasza:
Nem értem, hogy hagyhattátok, hogy valaki más beleszóljon ebbe.
Én már vesztem össze anyóssal, apóssal, anyámmal (egyedül apám az aki nem szól bele a dolgokba, csak ha kérdezik). Még ha rájuk is lennénk szorulva akkor se hagynám, hogy irányítsanak minket.
Lehet magyarázni a bizonyítványt, de ezt akkor is ti ketten csesztétek el.
2012. szept. 11. 12:59
7/23 anonim válasza:
Szerintem mond meg anyósodnak, hogy ezt sosem bocsátod meg neki, és ne állj vele szóba.
A másik javaslatom, hogy kössetek újra házasságot, nem tudom, volt-e egyházi esküvő, de valamilyen extra személyt is megkérhettek, hogy adjon össze benneteket, hajóskapitányt , Elvist :)
2012. szept. 11. 13:10
8/23 anonim válasza:
Szerintem meg ennyi. Foglalkozz a gyerekkel és készítsd fel magad, hogy anyós akkor is hülyének néz majd és ő akarja nevelni a gyereket. Sokat fogsz még sírni, az esküvő lesz a legkisebb gondod.
2012. szept. 11. 14:22
9/23 anonim válasza:
Ezen már nem tudsz változtatni, ergo ne is rágd magad rajta, mert jobb nem lesz. Ti nem voltatok elég erősek ahhoz, hogy nemet mondjatok anyósnak akkor. Annyit tudtok tenni, hogy újra összeházasodtok úgy ahogy szeretnétek, igaz az már "csak" formális lesz, de akkor legalább teljesül az álmotok.
2012. szept. 11. 14:30
10/23 anonim válasza:
Én nem értelek téged. Miért hagytad ezt az egészet? Miért nem állította le a párod az anyukáját?
Csak nem-et kellett volna mondanod az anyuka segítségére, mondani meg mondjon, amit akar.
Viszont, ha meg lesz a gyerek nagyon vigyázz vele, mert tuti, hogy ő majd előadja, hogy sz@r anya vagy és ő jobban csinálná. Én mindenképp beszélnék a párommal, hogy ha hasson már az anyjára, te pedig ne hagyd belefolyni az életetekbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!