Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Úgy érzem tönkretették a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem tönkretették a "Nagy" álmunkat. Van még valaki így?

Figyelt kérdés
Párommal már 6 éve vagyunk együtt.elhatároztuk még a kapcsolatunk elején hogy majd akkor lesz esküvőnk ha már menni tud a gyermekünk és ő visz majd a gyűrűket az oltárhoz. tavaly nyáron elhatároztuk, hogy mivel minden feltétel adott bevállaljuk a kisbabát. össze is hoztuk októberben.vártuk az érkezését, és készülődtünk az érkezésére. Minap párom anyukája letámad hogy férjhez kell mennem, még a baba megszületése előtt. akkor 4 hónapos terhes voltam. mindennap jött és vitatkozott velünk, egyszer még rosszul is lettem és akkor sem hagyta abba a hisztijét.ez pár hétig húzodott, azalatt már belementem abba h lesz egy polgárink, de neki nem volt elég ő bulit akart stb... a lényeg a lényeg h rám erőszakolták az esküvőt, férjhezmentem, és minden úgy volt ahogy az anyosom szerette volna.anyummal elitéztünk valamit, mire este lett ő leszerveett mást.. nagyon megutáltam érte.sosem akartam nagy esküvőt, lakodalmat meg végképp nem.úgy érzem nagyon gyenge voltam h ennyire befolyásolhatott, de féltettem a baba épségét.a szüleim mindenben engem támogattak, és ők is bánják már hogy engedtek neki. a nagy álmunk az lett volna h egy tavaszi nap egy arborétumban, virágok között kimondjuk egyszer majd az igent.akár melyik bnőm férjhez ment láttam h milyen boldogok, h milyen jól érzik magukat, és olyankor olyan rosszul érzem magam. néha elsírom magam, h én nem vagyok ilyen gyenge és befolyásolható.nem tudom túl tenni maga rajta.
2012. szept. 11. 12:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%
És a párod ezt miért hagyta?
2012. szept. 11. 15:30
 12/23 ava87 ***** válasza:
83%
Nekem is ez a fura, hogy ti mind a ketten egy véleményen voltatok, egyedül a férjed anyukája akart mást, akkor a férjed miért nem állította le időben? Akarata ellenére senkit nem lehet ilyesmire rákényszeríteni.
2012. szept. 11. 15:37
 13/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom leírni, ezeket. a párom össze is veszett vele stb. de azzal h lefattyúzták a fiam, úgy éreztem nincs más választásom, nem akartam hogy így hívják. ezért egyeztünk meg a párommal hogy meglesz ez az egész felhajtás és akkor újra összeházasodunk majd és azt a napot ünnepeljük majd meg. azóta megszületet a fiam.. és hát igaza van egyes válaszoloknak..katasztrófa amit művel, állandóan hisztizik kioktat, megkérem hogy mosson kezet, és nem most stb. a párom szinte már nem is beszél vele.annyira bosszantja h ilyen az anyukája. én már besem engedem a házba, a baba szobába is csak egyszer volt.

amúgy sok erőt adott az hogy szinte mindenki azt írta h gyenge vagyok, így ami felgyülemlett bennem düh azt majd most elmondom neki.:)

2012. szept. 11. 15:50
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
"de azzal h lefattyúzták a fiam, úgy éreztem nincs más választásom, nem akartam hogy így hívják." - kérdező, anyósod hamar megtanulta, hogy téged a gyerekkel hogyan lehet zsarolni... elég lett volna közölni, hogy úgy hívja, ahogy akarja, önmagát röhögteti ki vele, mint valami középkorból itt ragadt ténsasszony...
2012. szept. 11. 16:10
 15/23 anonim ***** válasza:
92%
Ó ha tudnád mennyi ilyen "fattyú" gyerek él... és még mennyi lesz. Nem a középkorban élünk, anyós pajti, meg egy maradi boszorkány. Majd észreveszi talán magát, ha kihagyjátok a családi megmozdulásokból. Sajnos nagyon sok olyan nő van, aki alkalmatlan mind az anyós, mind a nagymama szerepre.
2012. szept. 11. 16:20
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Nem attól lesz valaki felnőtt, hogy gyereke van. Hanem attól, hogy kiáll azért, amiben hisz. Neked ezen az úton még fejlődnöd kell. Anyóst meg úgy "vágnám szájba", ha beleugat az életembe, hogy nem lesz kedve megismételni! Egyszer szépen mondom, kétszer szépen mondom, harmadszorra be sem engedem. Ideje felnőni!
2012. szept. 11. 17:01
 17/23 anonim ***** válasza:
75%

Valamit nem értek...

Az anyósnak gondolom azért volt fontos a szülés előtti esküvő, mert úgy mégis erkölcsösebbnek hatsz te, meg a férjed.

De egy kisgyerekes menyasszony mennyivel tűnik erkölcsösebbnek, mint egy terhes menyasszony. (Sőt, egy pocakos menyasszony még röhejesebb is, mert ott tényleg érezhető, hogy a baba miatt sürgős az esküvő.)

Így is, úgy is látszik, hogy nem szűzen vesz el a férjed.

Ezt kellett volna neki megmondani.

2012. szept. 11. 17:35
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem lett volna szabad hagynotok, hogy ő irányítson titeket. Nálunk is bepróbálkozott párszor anyósjelölt. Pár éve azt mondta, nem ám tartunk lakodalmat; most meg hogy sor kerül jövőre az eskővre (természetesen lakodalommal) azt szajkózza mindenkinek,hogy spórolnak a lakodalmunkra. De abból nem eszik, mert egy fillér nem kell tőlük.

Meg a gyerektémával is próbálkozik már 1-2 éve, hogy ő már úgy tologatná az unokát, de az nem esett még le neki, hogy egy gyerekhez pénz is kell, ami nem a fán terem. Van már 3 nagykorú unokája, de a negyedikre már pár évet várhat. Csak azért, mert ő unokát akar, nem fogunk beleugrani a család alapításba.

2012. szept. 11. 19:12
 19/23 anonim ***** válasza:

ezzel nem csak 1 csatát vesztettél, hanem az egész háborút. innentől te vagy az irányítható kis senki a szemében.

ha ilyen anyósom lenne, sztem még csak szóba sem állnék vele, pláne nem engedném, hogy betegye a lábát a lakásomba.

ez nem tűnt fel előbb, hogy utána elég fosul fogod érezni magad? kicsit tanulj meg előrefelé gondolkodni és erősítsd meg magad.

2012. szept. 11. 23:28
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb jön, adj neki egy seprűt és mondd, hogy repüljön haza.

Álomesküvőt akár valamelyik évfordulótokra is újra rendezhetitek.

2012. szept. 12. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!