Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Úgy érzem tönkretették a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem tönkretették a "Nagy" álmunkat. Van még valaki így?

Figyelt kérdés
Párommal már 6 éve vagyunk együtt.elhatároztuk még a kapcsolatunk elején hogy majd akkor lesz esküvőnk ha már menni tud a gyermekünk és ő visz majd a gyűrűket az oltárhoz. tavaly nyáron elhatároztuk, hogy mivel minden feltétel adott bevállaljuk a kisbabát. össze is hoztuk októberben.vártuk az érkezését, és készülődtünk az érkezésére. Minap párom anyukája letámad hogy férjhez kell mennem, még a baba megszületése előtt. akkor 4 hónapos terhes voltam. mindennap jött és vitatkozott velünk, egyszer még rosszul is lettem és akkor sem hagyta abba a hisztijét.ez pár hétig húzodott, azalatt már belementem abba h lesz egy polgárink, de neki nem volt elég ő bulit akart stb... a lényeg a lényeg h rám erőszakolták az esküvőt, férjhezmentem, és minden úgy volt ahogy az anyosom szerette volna.anyummal elitéztünk valamit, mire este lett ő leszerveett mást.. nagyon megutáltam érte.sosem akartam nagy esküvőt, lakodalmat meg végképp nem.úgy érzem nagyon gyenge voltam h ennyire befolyásolhatott, de féltettem a baba épségét.a szüleim mindenben engem támogattak, és ők is bánják már hogy engedtek neki. a nagy álmunk az lett volna h egy tavaszi nap egy arborétumban, virágok között kimondjuk egyszer majd az igent.akár melyik bnőm férjhez ment láttam h milyen boldogok, h milyen jól érzik magukat, és olyankor olyan rosszul érzem magam. néha elsírom magam, h én nem vagyok ilyen gyenge és befolyásolható.nem tudom túl tenni maga rajta.
2012. szept. 11. 12:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
68%
leírom az én történetemet, csak hogy tanulj belőle :) terhes lettem, anyósoméknál laktunk akkor még. miután megszültetett a fiam mindenbe beleszólt, hány óránként etessem, stb, aminek meg is lett az eredménye, állandó sírás, éhség, tápszer... elegem lett, elköltöztünk egy 6 hetes csecsemővel. onnantól minden nap csesztetett, h menjünk át, mindenbe beleszólt, én meg próbáltam kulturlényként nem visszapof@zni.(állandóan stresszes voltam ettől persze, meg a páromat cseszegettem, h csináljon vmit). egy szép napon játszottunk a játszótéren, meglátott és leteremtett, h miért nem náluk vagyunk, miért a játszótéren. (talán, mert ott tud is játszani a gyerek?) hazamentem, felhívott, megint elmondta ugyanezt. megjött a párom, mondtam neki, h utsó húzása volt az anyjának, állítson rajta, mert tényleg elég. persze semmi nem történt, mert nehogy már ő bármiért szóljon az anyjának... mondtam, ok, befejeztük. a gyerek nélkülem oda nem megy, és mivel én nem megyek át többet, így a picúr sem. ő meg hozzánk be nem teszi a lábát. volt ám nagy szemekkel pislogás... azt hitték viccelek. és nem, mert kb fél évig nem engedtem. aztán jött a pcúr szülinapja, oda elhívtam, láss csodát tudott és tud is viselkedni azóta, ennek már több mint 3 éve. néha persze próbálkozik, de elég ránéznem, mindjárt hozzáteszi, hogy nem beleszólni akar, csak szerinte így meg úgy... most volt az esküvőnk 3 hete kb, kicsit rendezkedett, de a sütikkel, azt meg lesz@artam, másba nem mert beleszólni. nem akarom a szívedet fájdítani, de a manócskánk hozta a gyűrűket és annyira csodálatos volt :) szóval ne engedj, mert tényleg azt hiszi, h nyert, arra rángat, amerre kedve van. és házasodjatok össze még egyszer, pár év múlva, a kisfiatokkal együtt :)
2012. szept. 12. 10:43
 22/23 A kérdező kommentje:

:):) köszönöm a tanácsokat!

hát kedves utolsó nálunk is kb ilyen volt a helyzet, de hál isten a párom észhez tért és leteremtette az anyukáját.

nálunk még mindig vita hogy akárhova elviszem a babát csak hozzá nem. egy az h a baba üvölt ha megfogja a mamája (csak és kizárólag nála sír), a másik hogy a kutyával alszik és még csak arra sem képes h kezet mosson és a múltkor a már a baba szájában matatott. na akkor beolvastam neki, de nem vette a lapot. aztán a párom is elmondta ugyan ezt neki és szintén semmi.az a baj h el lett kényesztetve még kiskorában , és annyira akaratos és buta, hogy a saját testvére tizen évesen inkább elköltözött csak h ne lássa és hallja. hát ez elég szörnyű.

az esküvő meg már biztossan meglesz tartva újra, párom is rábólintott:):)

2012. szept. 12. 12:17
 23/23 anonim ***** válasza:
68%
Mondjak valamit. Az elmúlt 15 évben 6 esküvőn voltam. Csilli-villi hintóson, tűzoltódarus - erkélyes lánykérésen, és még sorolhatnám. A 6 házasságból már 5 tönkrement... Nem a csomagolás a lényeg...
2012. szept. 12. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!