Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Normális, hogy ezt érzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ezt érzem?

Figyelt kérdés

2,5 évig voltunk együtt, végül egy megcsalás miatt szakítottam vele. Nagyon sokat szenvedtem, de még csak bocsánatot sem kért.

Aztán tavaly megismert egy nőt, és most 10 hónap ismeretség után elvette feleségül. (másfél éve szakítottunk)

Nekem azóta sincs senkim. (nem pont miatta, hanem alapba bizalmatlan vagyok, és félek minden újtól, na meg egy pasi sincs a környezetemben, akire azt mondanám, hogy OK.)És bár tudom, hogy ez mindenestül szar kapcsolat volt, most mégis nagyon fáj. :'(

Normális, hogy így érzek?

2013. jan. 8. 13:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, a te esetedben nem az a baj, hogy gyászolod a kapcsolatot, hiszen meg kell adni a szakítás után is az időt magadnak, hogy tisztába tedd a dolgokat. A baj az, hogy máfél(!!!) éve szakítottatok, és te még mindig azon rágódsz, hogy nem kért bocsánatot és hogy elvett egy másik nőt. Nem egy szakítást, de egy halálesetet sem normális dolog másfél évig hurcolni. Le kell tenni, mert az élet megy tovább és legfőképp magadnak ártasz azzal, ha nem teszed túl magad az élet történésein. Nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy depibe zuhanj és eltemesd magad az önsajnálattal! Tessék felállni, továbblépni, levonni a tanulságot és tessék ÉLNI, ne csak sajnálkozni és bánkódni! Az élet sokkal szebb annál, mint hogy egy megcsalás végleg elrontsa!
2013. jan. 8. 23:21
 22/22 anonim ***** válasza:

Ugyan, ugyan gyerekek, egy kissé eltúlozzátok a dolgot. :)

Szerintem teljesen normális, hogy magad alatt vagy, én is átéltem mindezt. Vannak még emberek, akik nem képesek két hónap alatt túllépni a másikon, evégre nem két hónapot voltatok együtt, hanem két és fél évet! Azt pedig nem lehet olyan gyorsan elfelejteni. Nyilván nagyon szeretted, és nyilván nagyon nehéz körülmények között ért ez a dolog.

Gondoljatok bele, sem állása, sem semmije. Otthon ül, és még a pasi is elhagyja/megcsalja. Ti hogy viselnétek? Én is sokáig voltam munkanélküli, és bizony ilyenkor minden nappal szerencsétlenebbnek érzi magát az ember. Úgy érzed, semmirekellő vagy, haszontalan kelléke a világnak. És amikor már alaposan benne vagy a kakiban,önbizalmad a béka segge alatt, még kiderül a pasikádról is, hogy megcsal. Hát hölgyeim, gratulálok azoknak, akik mindezt pár hónap leforgása alatt megemésztik!

Írtad, hogy alaposan meggyászoltad a dolgot: jól tetted. Ilyenkor a legnagyobb hülyeség más karjába rohanni.

Hidd el most már minden nappal könnyebb lesz. Most már próbáld meg szépen elfelejteni, és zárd le magadban. Lehet, hogy még egy napon megkapod azt a bocsánatkérést. :)

Egyébként nem tartom normális dolognak, hogy valakit 10 hónap ismeretség után elvesznek. Ott tuti jön a gyerek...És ha így van, akkor örülj, hogy nem te vagy a csalfa apuka felesége. Mert lesznek ott még gondok. :)

Annál pedig nincs szánalmasabb dolog, mint azt feltételezni, hogy a kérdezőnek az a baja, hogy nem vették el...bezzeg engem elvettek sec perc alatt! Igazi főnyeremény lehetsz, kedves válaszoló!

2013. jan. 10. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!