Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon jól megvagyunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon jól megvagyunk a párommal, de az Anyósom nem fogadott el, s ezért a párom nem szeretne esküvőt, normális ez?

Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 22:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Ne húzd az időt tovább, csak pazarolod az éveidet! Nem az a baj, hogy anyós mit mond, a legtöbb anyós ilyen :)az a nagyobb baj, hogy vannak ilyen anyuci fiacskák, akik hallgatnak is rá, és mindig azt teszik, ami anyucinak jó! Soha nem fog változni, menekülj tőle, kínlódjon vele anyukája!
2013. márc. 22. 05:55
 12/18 anonim ***** válasza:

Az utolso, az elso mondataval szivembol szolt.

Miert huznad az idot, csak menekulsz a mar meglevoproblema elol, es az ido telik. Ez mire jo.

Dontse el, hogy az anyukajaval akar parkapcsolatot vagy veled.

2013. márc. 22. 06:52
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha nagyon jól meglennél a pároddal,akkor akarná az esküvőt.

Nyilván szereted,de neked kell eldöntened,hogy egy olyan ember mellett akarsz-e lenni,akinek az édesanyja nem fogadott el, és a fiú meg inkább meghunyászkodik az anyja akarata előtt ahelyett,hogy rád koncentrálna.

2013. márc. 22. 08:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, én a sarkamra álltam akkor, amikor anyósom meg akarta hiúsítani az esküvőnket. Én vesztem össze anyósommal és a kedves lányával (mert együtt támadtak engem), miközben a férjem a sarokban kuporgott, és egy szót sem mert szólni! Bár megvolt az esküvő, azóta is anyósék irányítanak. Én a véleményemet nem mondhatom ki, mert Anyuci szent, őt nem lehet ócsárolni a háta mögött, de a szemébe sem. Anyósom másik lányt nézett ki a fiának, de jöttem én... Soha nem fognak elfogadni, de én sem őket. Elérték azt, hogy tönkremenjen a házasságom. Már csak veszekszünk... Ennek tudatában dönts, hogy hajlandó vagy-e életed végéig ezt tűrni, vagy még időben lelépsz. Bárcsak én is okosabb lettem volna!
2013. márc. 22. 14:48
 15/18 anonim ***** válasza:

ez alapvetően egy olyan szituáció, amikor a férfi lépése a döntő. ha ő nem lép fel az anyjával szemben, hogy márpedig ő veled akar lenni, és anyu ezt nem akadályozhatja meg, akkor ki kell kerülnöd ebből a kapcsolatból, különben pokol lesz az életed.

az én anyósom békésnek tűnik, azt nem tudom, szeret e, de elfogadott, végülis soha egy rossz szót sem szólt rám, és ezt a férjem sem hagyta volna. nem is nagyon volt választása. elfogadás, beletörődés. ezt úgy mondom hogy tisztában vagyok azzal hogy a férjem sokkal szebb lányt is kaphatott volna...és gondolom az anyja is olyan lányt akarna neki alapvetően.

a férjem erről annyit mondott, ha nem fogadott volna el, attól még én lennék a felesége. max egyedül menne el meglátogatni.:) illetve még annyit mondott ha nem jött volna el az esküvőnkre, akkor hozzá se szólna az anyjához.

alapvetően a férjem is anyu kisfia, de egészen máshogyan. ő a kedvenc gyerek (egyetlen fiú) 2 lány mellett. anyósom igazi szerelmének gyümölcse alapon) de sosem hagyná magát így irányítani,befolyásolni: ahogyan az anyósod a pároddal teszi. meg az én anyósom nem is így bánik vele.

27/N

2013. márc. 23. 00:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem normális. Miért nem akar esküvőt? Mert akkor anyuci rosszallóan néz rá? Egyáltalán házasságot sem akar, vagy csak lagzit nem? És mi az, hogy azt akarja, hogy gyereketek se legyen? Mi köze hozzá?
2013. márc. 25. 17:56
 17/18 A kérdező kommentje:
Azért nem akar esküvőt,mert úgy érzi a fia nem érett meg a családalapításra.A fiát meg annyira befolyásolja,hogy el is hiszi!
2013. ápr. 11. 07:10
 18/18 anonim ***** válasza:

12-es vagyok

Ebben az esetben akarmilyen is az anyja, igaza van.

Hiszen ha valaki el tudja vele hitetni, hogy nem erett egy hazassaghoz, akkor nem az.

Ha valaki erett ra es meg akarja tenni azt , senki nem tudna meggyozni az ellenkezojerol...

2013. ápr. 11. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!