Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye szerintetek sem baj, hogy 23 évesen megyek férjhez, egyetemistaként?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal 16 évesen jöttem össze, és már akkor eldöntöttem,hogy azt szeretném,hogy ő legyen a férjem! Már akkor vele képzeltem el az életem! :) Most 22 éves vagyok, ő pedig 26. Én még egyetemi hallgató vagyok, tanítónéni leszek, neki pedig állandó munkahelye van, és a családjaink is sokat segítenének anyagilag a lagziban :) Nem rég kérte meg a kezem, és jövőre szeretnénk lagzit! úgy érzem egy álmom vált valóra,hogy 6 év után megkérte a kezem!!! :) Az egyik ismerősöm azt mondta,hogy szerinte még túl korai lenne férjhez menni, először fejezzem be az egyetemet. Én erről nem így vélekedek, megvan a biztos hátterünk, és szeretnék megbizonyosodni róla,hogy másoknak is az a véleménye erről,mint nekem :) Szerintetek?2014. márc. 19. 09:19
81/84 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én is 23 voltam, mikor férjhez mentem, annyi különbséggel, hogy én ennyi idős koromra már bőven végeztem a tanító szakkal, és állásom is volt. Két hét után kérte meg a kezem,az első évfordulónkon lettem a felesége. (Előtte már ismertük egymást, 8 évig voltunk barátok.) Én nem hiszem, hogy ezzel gond lenne, bár nekem eszembe sem jutott megkérdezni bárkit is előtte, hogy mit szól hozzá. Én tudtam, hogy ezt akarom, és ez jó lesz nekem, nem voltak kétségeim. Bejött!
82/84 A kérdező kommentje:
Nem csak diákmunkából van a pénzem, mint mondtam mellette spóroltam középsulis korom óta, és földeket is adtam el! És nem csak én vettem a lakást, tehát nem a sajátom, hanem a vőlegényemmel EGYÜTT, közös lakásunk. De azt hiszem, ehhez senkinek semmi köze és ahhoz sem,hogy a családunk segít e anyagilag vagy nem! Sokan itt nagyon okosak, de a kérdéseket nem tudják visszaolvasni, amiben leírom a dolgokat! (Leírtam,hogy én férjhez fogok menni,véleményekre voltam kíváncsi és azt is,hogy miből van pénzünk lakásra) Akik a kérdésre válaszoltak, köszönöm szépen!:)
2014. márc. 19. 21:42
83/84 anonim válasza:
Szerintem nem korai. Az unokanoverem durvabban tolta. Ok ket eve ismertek egymast, sosem laktak egyutt, (vallasosak) mar masfel ev utan eljegyes, ket eve voltak egyutt mikor hazasodtak. Unokanoveremnek kantorkodason kivul mas munkaja sosem volt.A parja volt gyakornok, lediplomazott kozben, o is lediplomazott, utana jott az elso gyerek. Kozben a parjat felvettek munkara, elkoltoztek a munkahelyhez, es lakast is vettek szuloi segitseggel, amit persze visszatermelnek. Mar van 2. gyerek is, es keszul az Anyuka elmenni dolgozni.
84/84 anonim válasza:
Régen sokkal korábban is férjhez mentek a nők. Egy esküvő 40 évesen is lehet korai, ha a felek még nem ismerik egymást, ha te nem rzed most korainak, akkor nem korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!