Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye szerintetek sem baj, hogy 23 évesen megyek férjhez, egyetemistaként?
Nem feltétlenül megerősítésre vár, mert írta, hogy Ő úgy gondolja nem korai az esküvő 23 évesen. Szerintem csak szimplán kíváncsi a véleményekre, de attól még úgy fog tenni, ahogy nekik a legjobb.
Nekem is volt, hogy írtam ki kérdést és azzal támadott valaki, hogy nekem megerősítés kell, ami persze nem így volt, mert a válaszok ellenére is én utána is úgy gondoltam a dolgot, ahogyan előtte.
Nem bantasbol irtam h megerosutes. De ha ugy kezdem a mondatot h ,,ugye szerintetek sem baj
.'' ez olyan h megerositem h szerint sem baj
De igen. Azért, mert feltetted ide a kérdést, tehát másoktól várod az igenlést, a megerősítést - azaz önmagadban bizonytalan vagy.
Ha megszavazzuk, férjhez mégy, hanem, akkor nem?
OFF: Húúúúú, de kiakadtam egy-két válaszon.
22 évesen mentem férjhez. (bár már dolgoztam, mert nincs diplomám, és nem is lesz, 31 éves vagyok és így, mint az egyik válaszoló írta "Isten koldusa" vagyok :) .) A nagymamámhoz költöztünk először (mindketten a szülői házból költözünk össze, egy héttel az esküvő előtt :) ), mert ő ott lakott egy nagy házban egyedül, neki is jó volt és nekünk is, majd megszületett a kislányunk, és mikor vissza kellett mennem dolgozni, beköltöztünk nővérem nem használt lakásába, mert a faluban nem volt bölcsi. (Nincs még saját lakásunk, na bumm)
Most áruljuk a nagymamám házát, mert sajnos meghalt két éve. Ha eladtuk, akkor veszünk fel a ház ára mellé HITELT és oda költözünk.
Kicsi esküvőnk volt, de a szüleink állták a ruhákat és a vacsorát.
Sőt még egy kis kezdőtőkét is kaptunk tőlük, amiből autót vettünk, mert kellett a munkábajáráshoz.
11 éve vagyunk együtt, 9 éve vagyunk házasok, és igen ha a szüleink megtehetik még most is besegítenek, vesznek a lányomnak ruhát, de nem azért mert rászorulunk, hanem mert szeretik az unokájukat és megtehetik. Van, hogy nekünk is vesznek ezt azt, és nem kell kifizetni. Most ebben mi a rossz?
ON: Kérdező szerintem nem korai, ezt Nektek kell eldönteni. Ha a párod szeret és megérti, hogy most "el kell tartson", akkor senkinek semmi köze hozzá.
Az meg a másik, ha már most együtt éltek, akkor nem mindegy, hogy volt esküvő vagy nem? :)
Nekem júliusban lesz az ekuvom, akkor fogom betolteni a 22. évemet :) Az egyetemet én majd csak 1,5 év múlva fogom elkezdeni, így ezért biztosan nem várnék 6 évet :)
Nekem egyik barátnom járt úgy, hogy szintén 16 évesen ismerkedett meg "élete szerelmével" aki (akkor 17) a kamaszkor után gyokeresen megváltozott. Így az o kapcsolatuk zátonyra futott 6 év elteltével. De ebben az esetben egy 26 éves férfirol van szó, akinek már benott a feje lágya.
Egyébként fogadni mernék, hogy a kérdésben említett ismerosnek vagy nincsen párja, vagy késon ment férjhez.
Kérdezo, ha úgy érzed, hogy a kapcsolatotok rendben van, szeretitek egymást, akkor szerintem nem gond az, ha most egybekeltek.
Egyébként fogadni mernék, hogy a kérdésben említett ismerosnek vagy nincsen párja, vagy késon ment férjhez.
Micsoda hozzászólás, biztos, csak az nem tarthatja ezt jó ötletnek, akinek nincsen párja, vagy nem virít a gyűrű az ujján 22 évesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!