Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ugye szerintetek sem baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye szerintetek sem baj, hogy 23 évesen megyek férjhez, egyetemistaként?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal 16 évesen jöttem össze, és már akkor eldöntöttem,hogy azt szeretném,hogy ő legyen a férjem! Már akkor vele képzeltem el az életem! :) Most 22 éves vagyok, ő pedig 26. Én még egyetemi hallgató vagyok, tanítónéni leszek, neki pedig állandó munkahelye van, és a családjaink is sokat segítenének anyagilag a lagziban :) Nem rég kérte meg a kezem, és jövőre szeretnénk lagzit! úgy érzem egy álmom vált valóra,hogy 6 év után megkérte a kezem!!! :) Az egyik ismerősöm azt mondta,hogy szerinte még túl korai lenne férjhez menni, először fejezzem be az egyetemet. Én erről nem így vélekedek, megvan a biztos hátterünk, és szeretnék megbizonyosodni róla,hogy másoknak is az a véleménye erről,mint nekem :) Szerintetek?

2014. márc. 19. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
100%
A jelek szerint a vélemény nem egyenlő a megerősítéssel. Mert ez utóbbit nem nagyon kapta meg, már ha az arányokat nézzük.
2014. márc. 19. 14:03
 72/84 CsBZs ***** válasza:
36%
De az ado es vagyon bevallast elkertek tole.
2014. márc. 19. 14:04
 73/84 anonim ***** válasza:
62%

Nem feltétlenül megerősítésre vár, mert írta, hogy Ő úgy gondolja nem korai az esküvő 23 évesen. Szerintem csak szimplán kíváncsi a véleményekre, de attól még úgy fog tenni, ahogy nekik a legjobb.

Nekem is volt, hogy írtam ki kérdést és azzal támadott valaki, hogy nekem megerősítés kell, ami persze nem így volt, mert a válaszok ellenére is én utána is úgy gondoltam a dolgot, ahogyan előtte.

2014. márc. 19. 14:04
 74/84 CsBZs ***** válasza:
36%

Nem bantasbol irtam h megerosutes. De ha ugy kezdem a mondatot h ,,ugye szerintetek sem baj

.'' ez olyan h megerositem h szerint sem baj

2014. márc. 19. 14:07
 75/84 anonim ***** válasza:
39%
Akkor ezt a megerősítést, ahogy Ti hívjátok nem tudom miért kell negatív értelemben kezelni. Csak kíváncsi volt a véleményekre.:) Ennyi, ebbe fölösleges többet belemagyarázni.
2014. márc. 19. 14:09
 76/84 anonim ***** válasza:
69%

De igen. Azért, mert feltetted ide a kérdést, tehát másoktól várod az igenlést, a megerősítést - azaz önmagadban bizonytalan vagy.

Ha megszavazzuk, férjhez mégy, hanem, akkor nem?

2014. márc. 19. 15:44
 77/84 anonim ***** válasza:
68%

OFF: Húúúúú, de kiakadtam egy-két válaszon.

22 évesen mentem férjhez. (bár már dolgoztam, mert nincs diplomám, és nem is lesz, 31 éves vagyok és így, mint az egyik válaszoló írta "Isten koldusa" vagyok :) .) A nagymamámhoz költöztünk először (mindketten a szülői házból költözünk össze, egy héttel az esküvő előtt :) ), mert ő ott lakott egy nagy házban egyedül, neki is jó volt és nekünk is, majd megszületett a kislányunk, és mikor vissza kellett mennem dolgozni, beköltöztünk nővérem nem használt lakásába, mert a faluban nem volt bölcsi. (Nincs még saját lakásunk, na bumm)

Most áruljuk a nagymamám házát, mert sajnos meghalt két éve. Ha eladtuk, akkor veszünk fel a ház ára mellé HITELT és oda költözünk.

Kicsi esküvőnk volt, de a szüleink állták a ruhákat és a vacsorát.

Sőt még egy kis kezdőtőkét is kaptunk tőlük, amiből autót vettünk, mert kellett a munkábajáráshoz.

11 éve vagyunk együtt, 9 éve vagyunk házasok, és igen ha a szüleink megtehetik még most is besegítenek, vesznek a lányomnak ruhát, de nem azért mert rászorulunk, hanem mert szeretik az unokájukat és megtehetik. Van, hogy nekünk is vesznek ezt azt, és nem kell kifizetni. Most ebben mi a rossz?

ON: Kérdező szerintem nem korai, ezt Nektek kell eldönteni. Ha a párod szeret és megérti, hogy most "el kell tartson", akkor senkinek semmi köze hozzá.

Az meg a másik, ha már most együtt éltek, akkor nem mindegy, hogy volt esküvő vagy nem? :)

2014. márc. 19. 15:56
 78/84 anonim ***** válasza:
55%
Én még fiatalabban mentem férjhez, mint te kérdező ;) 21 éves voltam az esküvőn, szintén egyetemista (mellette dolgozom), ő 24 éves volt. A férjemmel akkor 3 éve voltunk együtt, ebből 1 éve éltünk külön a szülőktől albérletben. Jövőhéten lesz az első házassági évfordulónk :) Én is kaptam a környezetünktől hideget-meleget, de nem foglalkoztam vele, mert biztos voltam a dolgomban. Nem ez az első kapcsolata egyikünknek sem, már a kapcsolatunk előtt is legjobb barátok voltunk (a körülményeken múlt csak, hogy nem jöttünk hamarabb össze), átéltünk nehéz helyzeteket is együtt, teljesen biztos voltam magamban és a páromban is, ezért úgy találtuk, hogy tök felesleges még éveket várni az esküvővel, összespóroltuk rá a pénzt, később házat akartunk venni, babára spórolni stb, sajnáltunk volna ennyit elkölteni esküvőre. A szüleink is segítettek, de elsősorban azért, hogy ne a teljes megtakarításunkat fordítsuk rá. Azóta örököltem egy lakást, így lassan kiköltözünk az albérletből saját lakásba. Én nem értek egyet azokkal, akik szerint fontos "egyedül" lakni pár nélkül, én el sem költöztem volna itthonról egy jó darabig, ha nincs párom, mert pénzkidobásnak tartottam volna még egy háztartást fenntartani csak magamnak, de ez az én véleményem. Az egyetlen dolog, ami megütötte a szemem, az az, hogy 16 éves korod óta vagytok együtt, tehát valószínűleg első kapcsolat. Lehet persze az embernek szerencséje, én is korán megtaláltam a párom, de én pl. nagyon megjártam az első kapcsolatomban a naivságom miatt, azóta megtanultam a leckét, és ez már teljesen más "felnőtt" kapcsolat, de kívánom, hogy ez nálatok ne így legyen! Egyébként most nyáron 3 csoporttársnőm is házasodni készül, szóval egyáltalán nem kirívó a ti esetetek :) Legyél biztos magadban, ne foglalkozz mások véleményével, és legyetek nagyon boldogok!
2014. márc. 19. 16:34
 79/84 anonim ***** válasza:
19%

Nekem júliusban lesz az ekuvom, akkor fogom betolteni a 22. évemet :) Az egyetemet én majd csak 1,5 év múlva fogom elkezdeni, így ezért biztosan nem várnék 6 évet :)

Nekem egyik barátnom járt úgy, hogy szintén 16 évesen ismerkedett meg "élete szerelmével" aki (akkor 17) a kamaszkor után gyokeresen megváltozott. Így az o kapcsolatuk zátonyra futott 6 év elteltével. De ebben az esetben egy 26 éves férfirol van szó, akinek már benott a feje lágya.

Egyébként fogadni mernék, hogy a kérdésben említett ismerosnek vagy nincsen párja, vagy késon ment férjhez.

Kérdezo, ha úgy érzed, hogy a kapcsolatotok rendben van, szeretitek egymást, akkor szerintem nem gond az, ha most egybekeltek.

2014. márc. 19. 17:46
 80/84 anonim ***** válasza:
39%

Egyébként fogadni mernék, hogy a kérdésben említett ismerosnek vagy nincsen párja, vagy késon ment férjhez.

Micsoda hozzászólás, biztos, csak az nem tarthatja ezt jó ötletnek, akinek nincsen párja, vagy nem virít a gyűrű az ujján 22 évesen :)

2014. márc. 19. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!