Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ugye szerintetek sem baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye szerintetek sem baj, hogy 23 évesen megyek férjhez, egyetemistaként?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal 16 évesen jöttem össze, és már akkor eldöntöttem,hogy azt szeretném,hogy ő legyen a férjem! Már akkor vele képzeltem el az életem! :) Most 22 éves vagyok, ő pedig 26. Én még egyetemi hallgató vagyok, tanítónéni leszek, neki pedig állandó munkahelye van, és a családjaink is sokat segítenének anyagilag a lagziban :) Nem rég kérte meg a kezem, és jövőre szeretnénk lagzit! úgy érzem egy álmom vált valóra,hogy 6 év után megkérte a kezem!!! :) Az egyik ismerősöm azt mondta,hogy szerinte még túl korai lenne férjhez menni, először fejezzem be az egyetemet. Én erről nem így vélekedek, megvan a biztos hátterünk, és szeretnék megbizonyosodni róla,hogy másoknak is az a véleménye erről,mint nekem :) Szerintetek?

2014. márc. 19. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
44%
Szó sincs irigységről vagy ilyesmiről, legalábbsi részemről. :) A kérdező kérdezett valamit, amiről kikérte a véleményünket. Hát válaszoltunk. Attól még hogy nem értünk egyet vele, nem kell rögtön szarral dobálózni.
2014. márc. 19. 12:41
 52/84 anonim ***** válasza:
74%

Az egyáltalán nem irigység, ha bizonyos kérdéseket felteszünk, ezek egyébként is felmerülhetnének. Csak éppen a nagyonboldog, nagyonjómódú, nagyonszuper életű kérdezőnek nem jut eszébe.

De kérdezhetnék még: volt ezen az egyen kívül más párkapcsolata is? és a párjának? milyen ambícióik vannak? volt-e bármilyen krízis az életükben, amelyen ketten kellett keresztülmenniük (súlyos betegség, munkanélküliség stb)? hogyan gondolkodnak a jövőről, nemcsak arról, hogy majd szépen éldegélünk, hanem mondjuk arról, hogy az egyik fél külföldön kap munkát, a másik meg itthon marad?

estébé

2014. márc. 19. 12:49
 53/84 anonim ***** válasza:
59%

Kedves Kérdező! Már írtam neked ide választ, csak még annyi, hogy szerintem csináld/csináljátok úgy a pároddal, ahogy nektek jól esik.:) Én már meguntam, hogy kérdéseket írjak ide ki, mert úgysem tudod és hosszú lenne úgy leírni, hogy mindenki normálisan átlássa a helyzetedet. Így meg látatlanba elég nehéz bármilyen tanácsot is adni.

A többieknek meg annyi, hogy nem az volt a kérdés, hogy 23 évesen, hogyan lett lakásuk, nem mindegy az nektek? Semmi közötök hozzá, hogy hogyan lett lakásuk, az Ő magánügyük. Azt kérdezte, hogy 23 évesen nem korai egyetemistaként férjhez menni. De úgy látom itt is van jó pár ember, akinek olvasás értési gondjai vannak. Ez a fölöslegesen okoskodóknak szólt.:)

2014. márc. 19. 13:27
 54/84 anonim ***** válasza:
69%

Off: Azért feltenném a kérdést a legtöbb hozzászólónak, hogy ha ők megtehetnék, hogy vesznek a gyereküknek lakást, vagy állják az esküvőjét, akkor nem tennék meg? Hagynák, hogy a gyerekük hiteleket halmozva kezdje a külön életét? Azért nem hiszem, hogy sokan azt mondanák, hogy megtehetné, hogy vegyen a gyerekének lakást, de mégsem, mert anno neki sem vett senki..vagy ha mégis, akkor bizony ott gondok vannak. Valamint azt sem értem, hogy miért kellene feltétlenül nyomorogni, átélni minden rosszat ahhoz, hogy megbizonyosodj arról, valóban a párod az igazi? Ha valakik nem veszekednek az anyagiak miatt, vagy nem zsíroskenyéren élnek a hónap végén, akkor azok már nem is lesznek tartósan boldogok, mert nem volt annyi rossz amit közösen "vészeltek át"? Érdekes meglátások vannak itt, az biztos. A másik pedig, hogy miért kell idekeverni azt, hogy a kérdező minek tanul? Tanítónak. És? Ez miért probléma? Jobban örülne pár hozzászoló ha pincérlánynak készülne? Nem értem az összefüggést! No mindegy..

ON: Kedves kérdező! 23 évesen nem korai a házasság, ha biztosak vagytok magatokban. Az más kérdés, hogy dolgozol-e, vagy tanulsz-e, hiszen lehet ugyanolyan elfuserált egy házasság 2 év múlva annak is aki már előtte is dolgozott, de annak is aki esetleg még akkor tanult, s aztán dolgozott. A kettő nincs összefüggésben. Ha már külön éltek, egyedül látjátok el magatokat, akkor azért már tudjátok milyen együtt élve, megismertétek egymást. Ne foglalkozz a hozzászolók többségével, mert úgy látom szerintük az az igazi élet, és csak az lehet boldog, akinek van 2 hitele, nyomorog, és maga állja a lagzit..csak, hogy elmondhassa, hogy nekik nem segítenek a szülők és egyedül csinálnak mindent. Kicsit szánalmas.

Éld úgy az életed ahogy jónak látod, mert mindig lesznek olyanok akik belekötnek valamibe, és semmit nem látnak jónak. Ne foglalkozz a negatív emberekkel..még szerencse, hogy mindenki maga rendelkezik az élete felette..:) ;)

2014. márc. 19. 13:28
 55/84 anonim ***** válasza:
48%
Ha már itt tartunk, nem inkább az a szánalmas, hogy valaki egy ennyire fontos kérdésben és döntésben bizonytalan és idegenek véleményét kéri ki?
2014. márc. 19. 13:31
 56/84 anonim ***** válasza:
35%
Ja biztos minden szülő álma, hogy mindent a gyereke segge alárakjon élte végégig! Ja meg a kedves párja családja!
2014. márc. 19. 13:32
 57/84 anonim ***** válasza:
75%
Én, mint szülő, amennyiben tudom életem végéig segíteni fogom a fiamat. Amelyik szülő nem így gondolkodik, azzal meglátásom szerint nagy baj van.
2014. márc. 19. 13:34
 58/84 anonim ***** válasza:
52%
55-ös voltam és engem is már jó páran lehurrogtak azért, mert nekünk is besegít a család az esküvői költségekbe. Ez nem tudom miért olyan fura. Szerintem ez egy nagyon szép dolog, hogy a szülők amennyire tudják támogatják a gyerekeiket. Sőt, sokszor mi el sem fogadjuk a támogatásukat, de ahhoz ragaszkodtak, hogy az esküvői költségekbe beszállnak, mert azt mondták legyen egy szép esküvőnk. Amint írtam nálunk ez családi hagyomány és az én szüleimet és nagyszüleimet is támogatták. Ez nem szégyen vagy gyerekes dolog. Attól még külön élünk, eltartjuk magunkat stb. Szóval ahogy itt már valaki is írta, ne mondjátok már, hogy Ti egy fillérrel sem támogatnátok a gyerekeiteket? Most akkor kire számítson a gyerek, ha nem a szüleire? Nyilván úgy szerveztük meg az esküvőt és a költségeket is úgy alakítottuk, hogy ez senkinek se legyen egy érvágás. Ráadásul én jó családból származom, így nálunk egyáltalán nem probléma beszállni az esküvőbe. Mivel én/mi is zt tapasztaltuk, bármi lesz én segíteni fogom a gyerekemet.:)
2014. márc. 19. 13:40
 59/84 anonim ***** válasza:
85%
Nem az a fő kérdés, hogy mit tesznek a gyerek s.gge alá és mit nem vagy mit fizetnek és mit nem, hanem hogy ez a két fiatal fel van-e készülve olyan dolgokra, ami a házassággal együtt jár. Pl. arra, hogy közös, külön háztartást vezetnek. Édesmindegy, hogy saját lakásban, amit anyuék vettek, nyerték a lottón, örökölték, albérletben, társbérletben, anyósék sufnijában.
2014. márc. 19. 13:40
 60/84 anonim ***** válasza:
60%
Meg azért, mert a szülők besegítenek az esküvői költségekbe nem azt jelenti, hogy akkor életük végéig a szülők tartják el őket. Ez egy nagy tévedés!
2014. márc. 19. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!