Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye szerintetek sem baj, hogy 23 évesen megyek férjhez,
egyetemistaként?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal 16 évesen jöttem össze, és már akkor eldöntöttem,hogy azt szeretném,hogy ő legyen a férjem! Már akkor vele képzeltem el az életem! :) Most 22 éves vagyok, ő pedig 26. Én még egyetemi hallgató vagyok, tanítónéni leszek, neki pedig állandó munkahelye van, és a családjaink is sokat segítenének anyagilag a lagziban :) Nem rég kérte meg a kezem, és jövőre szeretnénk lagzit! úgy érzem egy álmom vált valóra,hogy 6 év után megkérte a kezem!!! :) Az egyik ismerősöm azt mondta,hogy szerinte még túl korai lenne férjhez menni, először fejezzem be az egyetemet. Én erről nem így vélekedek, megvan a biztos hátterünk, és szeretnék megbizonyosodni róla,hogy másoknak is az a véleménye erről,mint nekem :) Szerintetek?
ahol én élek itt egy 35nm lakás 90 millio forint ( a bérlése 210 ezer ft. havonta) ..és akármennyivel is több a fizetés, szinte lehetetlen lenne megvásárolni. (meglehetne vásárolni, ha pl. olajmérnöknek tanultam volna és a havi fizetésem 47 ezer euro -14 millio forint lenne-mint itt az egyik kedves ismerösnek, de erröl már lekéstem :D)
2014. márc. 19. 10:02
22/84 anonim válasza:
és szintén magyarországon divat szenvedni amiatt, hogy anyukáékkal, anyósékkal képtelenség együtt élni
2014. márc. 19. 10:02
23/84 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem baj! Ennyi idő alatt eléggé összeszoktatok, megismertétek egymást ahoz, hogy együtt leéljetek egy boldog életet! :)
Sok boldogságot! :)
2014. márc. 19. 10:07
24/84 anonim válasza:
Ez a legmegfelelőbb idő a férjhez menésre. A lakodalmat, ha lesz egyáltalán, felénk MINDIG a szülők állják. A nászajándék pedig a fiataloké.
Ha nincs pénz rá, akkor nem kell lakodalom.Saját házra várni ma már luxus. Nem a szocializmusban élünk, amikor 5-10 év takarékoskodás után lehetett lakást venni vagy házat építeni.
Ma csak az gondolhat erre, akinek magas a jövedelme és elég jómódú.
2014. márc. 19. 10:07
25/84 anonim válasza:
Engem is ez érdekelne, hogy éltetek-e már együtt, szülők nélkül, csak ketten. (pl. egyetem alatt albérletben).Ha a válasz igen, és működött, szeretitek egymást az összes rigolyájával együtt, akkor nem korai, házasodjatok össze. Ha viszont előbb esküvő, aztán majd összeköltözés az egyetem után, akkor szerintem felejtsd el. Mindegy hány éves vagy, addig nem szabad hozzámenni senkihez, amíg nem laktál vele együtt, akármióta ismered.
2014. márc. 19. 10:24
26/84 A kérdező kommentje:
Igen,együtt élünk most is,saját lakásban! Felénk is ez a szokás,hogy a szülők segítenek a lakodalom megszervezésében,nászajándék helyett, és ők ehhez ragaszkodnak is. Falusi vagyok, őrizzük a hagyományokat. Ez butaság,hogy a férjem kitartottja szeretnék lenni,kaptam földeket a nagyszüleimtől, amiből jó párat el szeretnék adni, mert nincs ennyire szükségem, illetve nekem is van jó sok megtakarított pénzem, ösztöndíjból, stb. Erre tettem férre.
2014. márc. 19. 10:31
27/84 anonim válasza:
Te tudod. Én nem tettem volna, mert 23 évesen is nagyon más voltam, és most is pár évvel később. Előbb diploma, munka, aztán kettesben élni, majd utána a komoly dolgok.
De szerintem te sem vagy biztos, ha itt kell önigazolást keresned!
2014. márc. 19. 10:33
28/84 A kérdező kommentje:
Ja és természetesen nem azon fog múlni,hogy férjhez megyek-e,hogy ismeretlen emberek itt mit mondanak, ezzel tisztában vagyok én is,mivel úgy érzem,ő életem szerelme! :) véleményekre voltam kíváncsi.
2014. márc. 19. 10:33
29/84 anonim válasza:
jaj 22évesen mindenki élete szerelmével van együtt, aztán majd ha felnősz, kimész a nagyvilágba, mert még nem voltál ott, nem dolgoztál, csak ülsz az iskolapadban, szülők meg a barátod eltart és de jó nekem bibibi elvesznek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!