Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye szerintetek sem baj, hogy 23 évesen megyek férjhez, egyetemistaként?
Nekem egyáltalán nem azzal van bajom, hogy besegítenek a szülők. Segítsenek ha tudnak, ez nagyon jó dolog.
Szerintem felesleges ilyen korán házasodni. Főleg hogy tinikorukban jöttek össze. Az még nem komoly párkapcsolat. Plusz én semmi pénzért sem házasodnék úgy, hogy előtte nem laktam külön, egyedül. Azt is meg kell tapasztalni. Rögtön a szülői házból költözni össze szerintem nagy hiba.
Egyáltalán nem korai házasodni, semmi gon, sok boldogságot!
Egy dologra figyeljetek: sajnos gyakori jelenség, hogy ha úgy házasodnak össze emberek, hogy az egyik csak később kezd el dolgozni, akkor a munkehelyen a nőnek megtetszik egy pasi és érzi, hoyg anyagilag se függ a férjétől/párjától, tehát szakítanak és lelép a nő. Ezt csak azért írom, hogy előre felkészülj, ha ilyen szituba kerülsz, köpj az egészre és maradj meg hűségesen a férjed mellett! :)
(Az általam ismert szorik folytatása egyébként többnyire az, hogy aztán rájött a nő, hogy mégse jobb az új pasi, emiatt a melója is kényelmetlenebb lett, fel kellett mondania, a régi férje nem fogadta vissza, de máéssal se tudott jobb kapcsolatot kialakítani, szóval totál gáz lépés volt, rosszabb lett az élete a nőnek... És hát gyerekeket amúgyis 2 fizetésből lehet jól eltartani, tehát a pénzkeresés nem a nő szakításának, hanem a gyerkeek eltartásának eszköze kellett volna, hogy legyen.)
Tehát ne izgasson, mivel magyarázkodnak a lúzerek, én sok boldogságot kívánok mindkettőtöknek egész együtt töltött életetek végéig! Igyunk fenékig! :D
Nem az irigységről van szó. Nekem nem lesz se jobb, se rosszabb attól, hogy neki 23 évesen saját lakása van és a szülei kifizetik az esküvőt. Semmi közöm nincs hozzá és semmilyen érzelmet nem vált ki ez belőlem.
De ha megkérdezi, hogy szerintünk nem baj-e... 23 évesen, saját lakással, önálló élettel, szerető partnerrel, aki a legnagyobb álmát váltja valóra az eljegyzéssel. Abból nekem az jön le, hogy folyamatosan másoknak próbál megfelelni és igen erősen függ attól, hogy milyen külső visszajelzéseket kap a környezetétől. És ez kívülállóként nekem egy kicsit aggasztó, ha lehet ilyet mondani. Mert a jövőben előfordulhatnak olyan életesemények, amelyek során jobban ki kell állnia magáért és nem lesz erre képes vagy csak nagyon nehezen, sok szenvedés árán.
Jó támogassa, de minek 23 évesen felvágni arra, hogy elveszik, ha nem is dolgozik? Mások tartják el, ja diákmunkából vett lakást...
Nem felnőtt, nem önálló, csak a lagzi kell neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!