Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye szerintetek sem baj, hogy 23 évesen megyek férjhez, egyetemistaként?
igen köszönöm szép:)
nem szorulok arra, hogy a pasim tartson el, meg a szüleim, és nem dicsekszek vele, hogy elvesznek, mert nem erről szól az életem csak, a kérdezőnek meg igen, aztán jöhetnek a kölykök futószalagon :) lesz aki eltartsa :D
Szia!
Szerintem sem vagy biztos 100%-ban abban, hogy jól teszed, nyilván akkor nem írtad volna ide ki a kérdést.
Az meg, hogy mit mondanak mások, azzal szerintem nem kell foglalkoznod,ha úgy érzed, hogy már elég érett vagy rá.
Az nem jó, ha ennyivel el tudnak bizonytalanítani.:)
23 évesen már nem vagy szerintem olyan nagyon fiatal hozzá, főleg, hogy már 6 éve vagytok, azért ennyi idő alatt már ki lehet nagyjából ismerni a másikat.
Ha meg megvan a biztos háttér, akkor nincsen gond, nem baj, hogy még egyetemre jársz. Nekünk idén nyáron lesz az esküvőnk és én még éppen állást keresek, de ezt is meg fogjuk oldani. Nekünk a szülők is beszállnak az esküvői költségekbe, mert mi magunk nem tudnánk kifizetni, de nálunk ez egy családi hagyomány már nemzedékek óta.:)
Én is mindenben segíteni fogom a gyerekemet, amiben tudom majd.
Szóval a lényeg, tégy úgy, ahogy neked/nektek jól esik. Nem szabad, hogy ennyi elbizonytalanítson.:)
Sok boldogságot kívánok!
Ne foglalkozz senkivel, már miért lenne baj?!
Sokszor nem a korban mutatkozik meg az érettség...
Én 24 évesen fogok idén férjhez menni :)
"Igen,együtt élünk most is,saját lakásban!"
" Falusi vagyok, őrizzük a hagyományokat. "
Az, ami nektek tetszik azt megtartjátok ami nem az nem hagyomány örzés, csak nevetséges kifogás.
Hagoymányok szerint házasság előtt együtt sem szabadna élnek, akkor mégis mien hagyományokat öriztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!