Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye szerintetek sem baj, hogy 23 évesen megyek férjhez, egyetemistaként?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal 16 évesen jöttem össze, és már akkor eldöntöttem,hogy azt szeretném,hogy ő legyen a férjem! Már akkor vele képzeltem el az életem! :) Most 22 éves vagyok, ő pedig 26. Én még egyetemi hallgató vagyok, tanítónéni leszek, neki pedig állandó munkahelye van, és a családjaink is sokat segítenének anyagilag a lagziban :) Nem rég kérte meg a kezem, és jövőre szeretnénk lagzit! úgy érzem egy álmom vált valóra,hogy 6 év után megkérte a kezem!!! :) Az egyik ismerősöm azt mondta,hogy szerinte még túl korai lenne férjhez menni, először fejezzem be az egyetemet. Én erről nem így vélekedek, megvan a biztos hátterünk, és szeretnék megbizonyosodni róla,hogy másoknak is az a véleménye erről,mint nekem :) Szerintetek?2014. márc. 19. 09:19
41/84 anonim válasza:
És miből vetted, nyerted a lottón?
42/84 anonim válasza:
ja a 20ezres ösztöndíjból futotta rá? Ha több millás lakásra telt, akkor lagzira is fog, nem kell vele a szülőket terhelni!
ja bocs, most is a szülők fizetik a megélhetésed, lakást vettél mi? :D
43/84 anonim válasza:
De amúgy hogyan vettétek közösen a lakást, ha te még midnig tanulsz? Ha a pasid vette, az nem közös...
44/84 anonim válasza:
# 43/44
Persze itt mindeki irigy aki reálisan lát. Meg különben is mire kellene irigykedni.
45/84 anonim válasza:
Igen irigy kutya vagyok!
Mert nem a pasim lakásában lakok, amit a szülők vettek és nem várom el a szüleimtől (egy béna hagyományra hivatkozva), hogy kifizessék a lagzimat, hanem ha felnőttet akarok játszani, akkor azt finanszírozom magamnak! Igen irigy kutya vagyok, de FELNŐTT, nem csak azt játszom!
46/84 A kérdező kommentje:
Középiskolás korom óta spórolok a pénzzel, dolgozni járok nyaranta, és nem egy luxus lakásban élünk! ha nem lenne hagyomány, a szüleim akkor is segíteni szeretnének, mert ők ezt így szeretnék! Ez az egész már teljesen átfordult, nem is a kérdésre jönnek a válaszok! Igen, gazdag családból származom és,hogy a szüleim segíteni akarnak a lagziban, illetve a vőlegényem családja is nem azt jelenti,hogy aztán egész éltünkben eltartanak és még a szennyest is hozzájuk visszük! Úristen! Ez Magyarország!
2014. márc. 19. 12:29
47/84 anonim válasza:
na de mennyit adtál bele te? mennyit a szülők? 10%-90% :D
nagy felnőtt kisasszony!
48/84 anonim válasza:
Igen ez Magyrország, nem is értem minek van annyi lakáshitels hisz itt diákmunkából lakást lehet venni.
49/84 anonim válasza:
Akit ismerek és 22-24 évesen mentek férjhez, azok már mind külön éltek jó ideje, volt már némi munka és élettapasztalatuk. Szerintem felesleges sietni azzal a házassággal. Ha össze akartok házasodni, akkor 2-3 év múlva is össze akartok majd. De midnenképpen érdemes előbb végzeni és munkába állni. Nekem kicsit álomvilágnak tűnik az egész, hogy tanító néninek tanulsz, még nem is végeztél, gondlom a szüleidtől költöztél rögtön össze a barátoddal. Semmi önállóság, semmi különélés. Pedig az is szükséges.
50/84 anonim válasza:
Na, ha ennyire öntudatos és okos vagy, akkor miért akarod tudni, hogy másnak mi a véleménye arról, hogy te házasodsz-e 23 évesen vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!