Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik másodjára is menyasszonyi (nagy abroncsos) stb. ruhában férjhez menni? Vagy inkább valami szolidabbat válasszak?
Figyelt kérdés
34 vagyok..2013. júl. 24. 10:07
1/18 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy illik nagy abroncsosban, csak ne legyen tiszta fehér, az már nem illik. Tehát lehet hatalmas ruhád, de törtfehér, vagy valami hasonló színű legyen, de tiszta fehér
2/18 anonim válasza:
Eddig ahány 2. esküvőt láttam, mind szolidban voltak, csak egy kis kosztüm vagy valami.
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi!Tiszta fehérre én sem gondoltam..
2013. júl. 24. 10:17
4/18 anonim válasza:
Én olyat nem láttam még, hogy valaki a menyasszony illetlen ruhája miatt hőbörgött, olyanról viszont hallottam, nem is egy helyről, hogy a rokonoknak tele volt a hócipőjük azzal, hogy valahova másodjára is mehettek tejelni a nagy lagziba :) Szóval szerintem nem kell a ruhán aggódni, a te napod, a te döntésed!
5/18 anonim válasza:
nekem a második is fehér ruhás,abroncsos ruha volt.az első esküvőmön 21 éves voltam,a másodikon 29.az esőn 100-an voltunk,a másodikon 30-an.ott nem volt csak egy vacsora,még tánc sem volt,nem akartunk
6/18 anonim válasza:
Ahol még őrzik a hagyományokat, azok szemében, hitében a fátyol és a fehér szín = az ártatlanság (szüzesség) jelképével, tehát őszerintük biztosan "nem illik".:)))
Ahol ezt már nem veszik ennyire szigorúan, akkor azt veszel fel a második esküvődre, amit akarsz, amit szeretnél, amiben jól érzed magad.
7/18 anonim válasza:
Szerintem manapság már senki nem figyeli ezt, és végképp nem fog háborogni senki a menyasszonyi ruhán.
Ettől eltekintve én is a szolidabb, törtfehérre szavazok, én valahogy így érzem jónak. De válaszd azt, ami neked tetszik.
8/18 anonim válasza:
Azt vegyél fel, amit csak szeretnél. Ha fehér, nagy abroncsos ruhában akarsz férjhez menni, tedd azt. A ti nagy napotokról van szó. :) Aki szeret titeket, veled együtt fog örülni, ruhától függetlenül.
9/18 anonim válasza:
Én második esküvőmre nem vennék fel fehéret. Meg olyan nagyot sem. Egy szép egybe ruha vagy külön mind1, világos kék vagy zöld, sárga ami éppen hogy még nem fehér. De ez a rokonaidtól függ, hogy hogyan viszonyulnak az ilyen dolgokhoz. Anyukám ugyan nem vallásos, de biztos megszólna érte, hogy ezt mégse kéne. De Te tudod, a mai világ már nem olyan prűd és szabálybetartó ilyen dolgokban.
10/18 anonim válasza:
Úristen már a "nagy napon" is az illemhez kell igazodni? Én tuti olyat választanék, amilyen az álmom, engem nem érdekelne, hogy már a 2. esküvőm. Amúgy is szerintem ilyenkor nem a múlttal kell foglalkozni, ki nem xarja le, hogy az első férj mellélövés volt. (Már boccs, nem szeretnélek megbántani, remélem nem tragédia állt közétek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!