Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik másodjára is menyasszonyi (nagy abroncsos) stb. ruhában férjhez menni? Vagy inkább valami szolidabbat válasszak?
Illik élettársi viszonyban, évek óta együtt élő menyasszonynak fehérben lennie? Vagy akik bár nem éltek együtt, de éltek "házaséletet" esküvő előtt? Nem!
De ettől függetlenül mindenki abban megy ma már férjhez amiben akar. (Bár az elég gáz, amikor fedetlen vállakkal, ujjatlan vagy spagettipántos ruhában beállítanak a templomba. Ezt azért még illene tiszteletben tartani, ha már annyira "fontos" az a templomi.)
Anyám elsőre menyasszonyi ruhában volt, másodszorra fehér kosztümben, harmadszorra fekete kosztümben...
Úgy tűnik a 3. a befutó :D
2.igazid van?:)
szerintem amiben jól érzed magad, az esküvő a legfontosabb nap, szóval én biztos fehéret abroncsosat választanék a helyedben, bár én nem személy szerint nem mert elég visszafogott vagyok mindenben.
- Szokás itt borravaót adni? - kérdezi az izgatott vőlegény a tanut
- Én speciel 5000-et szoktam adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!