Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknél a szülők fizették az esküvőt mikor derült ki és hogy jött szóba?
Megkerdeztetek ti a Szülőket?
Nálunk anyumekkAl eddig sosem került szóba az esküvő a volegenyemmel együtt vagyunk már 6éve van egy kisfiunk.
Szeretnénk jövőre osszehazasodni nem szeretnénk lAgzit csak polgárit és egy vacsit 27fővel.
Sajnos még ennyi pénzünk.sincs.
Ebben a 27főben a szűk csAlád tartozik bele.
Én biztos sosem mennek oda és kérdezném meg anyukamektol hogy tudnának e beleAdni!!
Nálatok ez hogy volt?
Nézegettem a menyasszonyi ruhákat és 50-100 ezer között mozognak a vacsi is fejenként6-7ezer is lehet
Csak a tisztán látás végett
A házasságkötés ingyenes, hivatali időn belül, a hivatal irodájában, 2 tanuval, minden cécó nélkül, mindenhol. Az önkormányzatok a hivatali időn túli, vagy házasságkötőteremben kötött házassagokért fizettet,sőt már akkor is, ha a 2 tanún kívül van más is. Ennek díját az adott önkormányzat határozza meg.
" KÖLTSÉGEK
Az anyakönyvvezetői eljárásnak (beleértve a házassági anyakönyvi kivonat kiadását is) semmiféle anyagi vonzata nincs . Az anyakönyvezető irodájában lezajlott házasságkötésért sem kell fizetni, viszont ha ünnepélyes szertartást akarnak a házasulandók, az önkormányzatonként eltérő mértékű, és a ceremónia külsőségeitől függő összegbe kerül."
A cikk nem egy bizonyos település önkormányzatára vonatkozik, hanem országos érvényű.
Forrás:
A kérdésre már 15. Kommentben válaszoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!