Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek szülök? (többi lent)
Pfff, ezek nem azok :/ Sajnálom a völegényed, meg téged is. De hát most mit tudtok tenni ? Azért csak van bennetek annyi becsület, hogy nem nyaljátok ezeknek a szörnyü embereknek a seggét, ezek után végképp nem !!!
Amugy van ilyen minden családban, nagypapám nem állt szoba az apukámmal, és a családommal is alig alig, egészen 5 évig ! Mostmár minden szuper köztük, és elötte is az volt... Nem tudom min veszhettek össze, de sajnos van olyan is, mikor tényleg abbamarad a szulo gyerek kapcsolat felnöttkorban, ami azért egészen szomoru ! Szoval mégis csak anyja-apja, és én ezt sosem tudnám elfelejteni !
Maunika show, vasárnap este a gyakorikeredesek.hu oldalon 19:35-kor.Mai témánk: A vőlegényemet ugráltassa az anyja.
Egyébként ha van fiuk akkor minden bizonnyal szülők, de ha az a kérdés,hogy jó szülők e akkor nem.
Szerintem ha ilyenek akkor jobb is ha nem lesznek ott az esküvőn.
Maunika...:-D :-D :-D
Ez jó!Kb.nekem is ez jutott eszembe!
Van ilyen:/
Nekünk is egyelőre így néz ki az esküvőre meghívottak elméleti listája: Anyukám, nővérem, a két legjobb barátnőm, a vőlegényem legjobb barátai, és az egyik nagymamája.
Mert ugyan népes családja van, de mindegyiket ráültetném (és ő is megtenné) egy puskaporos hordóra és meggyújtaná a zsinórt. Nem érdemlik meg, hogy ilyen normális és szeretetreméltó fiuk/unokájuk/unokaöccsük legyen.
Szerintem ha nem jönnek el az esküvőre, az még jó is lesz a vőlegényednek. Ne ragaszkodjon hozzájuk, ne is hívjátok meg őket.
Nagyon-nagyon szomorú eset, sajnos én is ismerek olyan fiatal párokat, akik már most nagyon rosszindulatúak. Kedves párod nem hiába menekült el otthonról.
Mindenképpen titkos, akár 2 fős esküvőt javaslok, majd pedig egy családi összejövetelt ebéddel vagy vacsorával, arra talán eljönnek az ő szülei is. Párod mellett pedig mindenképpen tarts ki lelkileg és legyél támasza hosszú éveken át, úgy talán meg tud nyugodni szegény. Kitartást.
Nem kell szülőköszöntő, nálunk sem volt. Nem azért, mert nem szeretem a szüleimet, hanem azért, mert hülyeségnek tartom, hogy a polgári szertartáson elkezd ilyenekről makogni az anyakönyvvezető.
A vőfély elbúcsúztatott, volt meghatódás stb. a polgári szertartás már rólunk, a házasságunkról meg a szerelmünkről szólt, nem arról hogy valamikor még kislány voltam és idesanyám de szép asszony, kösz, hogy felneveltél blablabla.
Egyszerűen megmondjátok az önkormányzatnál mikor egyeztettek, hogy mi legyen, mi ne legyen, hogy ne legyen szülőköszöntés. Különben is hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!