Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pontozzák le azokat a válaszokat, ahol a szülők állják az esküvő költségeit?
Régen ez teljesen természetes volt, és ma is vannak olyanok, akik nem 40 évesen akarnak megesküdni. Addig meg tanultak, tehát még nem is tudták volna összegyűjteni a pénzt rá.
Egyszerűen irigyek, mert nekik nem fizetik?
Ez egy jó kérdés. Nálunk ragaszkodtak hozzá a szülők, szerintük ez hozzátartozik ahhoz, hogy "elindítsanak minket az életbe" (pedig nem házasodtunk fiatalon). Nem volt milliós költség, az elején elmondtam, hogy mennyit tervezünk költeni, ők is így kalkuláltak. Ami ezen felül volt, azt már magunknak fizettük.
És nem kaptunk nászajándékot, ez volt az ajándék.
Itt a gyakorin már hobbiból megy a lepontozás, lényegtelen a kérdés is meg a válasz is. És ez nem csak a családi kapcsolatok kategóriára vonatkozik.
Másrészt pedig biztosan irigység is áll mögötte. Rengeteg a rosszindulatú ember.
Nálunk anno ez úgy üzemelt, hogy 20fős lagzit terveztünk, és a szülők ragaszkodtak ahhoz, hogy ők fizessék ki, ez akkor 200.000ft volt összesen (7éve), elfogadtuk mert pályakezdők voltunk mindketten.
Itt a gyakorin azért van sok lepontozás, mert rengeteg a rosszindulatú, irigy ember, aki azt hiszi, ha ad egy 0%-ot, én attól öngyilkos leszek :) és sok az unatkozó, nyári szünidejét töltő gyerek, bár inkább lepontozzanak, mintsem hogy kamu kérdéseket tegyenek fel :) Őszintén nem érdekel, hány %-os vagyok, és az sem, ha valaki elítél azért, mert a szüleink fizettek ki 200.000-ft-ot, bár hozzáteszem, anyut 3éve mi segítjük, szóval szerintem nem kell ez miatt kicsit sem rosszul éreznem magam :) na kérem a piros pacsikat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!