Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak az én szüleim ilyenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az én szüleim ilyenek?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz az esküvőm. Elváltak a szüleim 5 éves koromban,15 éve. Azóta nem beszélnek egymással,de én mindkettőjüket ugyan annyira szeretem. Azonban apukám kijelentette,hogy csak akkor jön el az esküvőmre,ha anyukám nem lesz ott. Anyukám pedig azt,hogy csak akkor jön el,ha apukám nem lesz ott. Tippek?

2012. jún. 7. 07:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Meghívod mindkettőt és majd eldöntik, hogy ki vesz részt az esküvődön.
2012. jún. 7. 07:18
 2/19 anonim válasza:
100%
Lehet hülyén hangzik, de megmondanám nekik hogy vagy mindketten, vagy egyikük sem, mert ha választasz, a másikuk sosem bocsátja meg neked...
2012. jún. 7. 07:18
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el nekik, hogy ez a te napod, és mindkettőjüket egyformán szereted, elvégre mindketten a szüleid. Ez a nap nem róluk szól, arról hogy elváltak. Higgyék el, a kutyát se fogja érdekelni, hogy együtt vannak-e vagy nem. Mert a Te esküvődön nem ez a fontos. De persze ha jelenetet akarnak rendezni, és elrontani az egész ceremóniát, akkor hajrá, csak így tovább! Végül ha nem tudják normálisan, felnőtt emberek módjára megbeszélni a dolgot, akkor egyikük sem jöhet.
2012. jún. 7. 07:21
 4/19 A kérdező kommentje:
De nem vagyok hajlandó választani,mert nekem nagyon fontos,hogy mindketten ott legyenek. És próbáltam már nekik is elmagyarázni normálisan,de nem hajlandóak megérteni. Ráadásul szeptemberbe jön a baba is. És akkor nem lesz neki egy normális szülinapja majd,mert vagy csak a mama vagy csak a papa jön el?
2012. jún. 7. 07:22
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok

Ez egy kicsit drasztikus, és elsőre kicsit durvának tűnhet, de ha máshogy nem sikerülne, és tuti ezt tenném a helyedben.

6/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen önzőek a szüleid, sajnállak.
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Oszd ki őket, mert ez nem normális.

Ha meg nem tetszik nekik, akkor maradjanak otthon, meg is érdemlik, ha ilyen gyerekesek.

2012. jún. 7. 07:32
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Kapd el mindkettőjüket egyszerre. Beszélgess el velük így:

1. Te az ő gyerekük vagy. Ők a te szüleid. Mind a ketten.

2. Esküvőd lesz. Most mi/ki a fontosabb nekik? A sértettségük, vagy TE?

3. Miért szeretnék tönkretenni az esküvődet? Válaszoljanak!!!!

Ha nekik annak idején azt mondták volna a szüleik, akkor mit tettek volna?

Szeretnek téged? Miért akarnak neked rosszat?

Tegyek félre az önzést, és NEKED akarjanak jót.

2012. jún. 7. 07:46
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is megpróbálnék beszélni velük, és ha hatástalan, akkor bizony egyiküket sem hívnám meg. 1 hónap múlva lesz asz esküvőnk, nem lesznek ott a szüleim, mert ugyanezt csinálják.
2012. jún. 7. 07:53
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem oltári gáz, hogy azzal fenyegetőznek, hogy ha jön a másik akkor ő nem... Ezt a helyedben tudatnám velük, hátha észreveszik magukat. Elvégre ez a te és a párod napja lesz, te szivesen látnád mindkettőjüket, s ha ezt nem képesek elfogadni akkor ne rontsa el egyik sem a nagy napot. Bár szerintem csak annyiról lehet szó, hogy nem fogták még fel a súlyát annak, hogy nem egy egyszerű találkozóról van szó hanem életed egy meghatározó napjáról.
2012. jún. 7. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!