Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én szüleim ilyenek?
Bocs, de elég suttyó szülők azok, akik a gyerekük kedvéért nem képesek egyetlen egy napra félretenni az önzőségüket és az egymás iránti gyűlöletüket. Főleg, ha ilyen fontos dologról van szó. Szörnyű. Az én szüleim is elváltak és érdekes módon képesek voltak eljönni mindketten az esküvőmre. Eszük be sem jutott ilyen hülyeséget kitalálni, hogy nem jönnek ha...Na meg aztán volt pár ellentét még ezen kívül férjem családjában is, és érdekes módon SENKI sem mondta, hogy nem jön, és kulturáltan lezajlott minden.
Így nem hívnám meg egyiket se. Azt csináljanak amit akarnak. Az a baj, ha ennyire korlátoltak, akkor hiába, a szép szó nem fog rájuk hatni, csak a saját hülyeségüket fogják hajtogatni.
Majd ha kimaradnak minden jóból meggondolják magukat.
Nem tudhatom az előzményeket, de hacsak nem a Te sérelmedre elkövetett dolog miatt váltak el, akkor mindkettő ugyanannyira a szülőd. és csatlakozom, ha annak tartják magukat, akkor ezt belátják.
Én apám második házasságából születtem. Aféltestvérem esküvőjén, ap anyukája és az apukám ültek a szülők székén, mert ők a szülők. Nekem, és anyukámnak ez nem esett rosszul, és megköszöntük, hogy meghívtak minket is mint vendégeket.Mert az én apám az ő apja is. pont.
Nálunk van egy mondás, esküvőn és temetésen minden konfliktust félre kell tenni, a harag folytatódhat utána. És bocs, de azt szeretnék, hogy ne egy esküvő, hanem egy temetés legyen az, amin legközelebb találkoznak??????
Nem kell beszélgetni, nem kell jópofizni, ez a nap nem róluk szól. De ha nem értik, akkor egyiküknek sincs ott helye.
Ezt viszont neked kell eldöntened. Felnőtt vagy és felnőtt döntést kel hoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!