Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak az én szüleim ilyenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az én szüleim ilyenek?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz az esküvőm. Elváltak a szüleim 5 éves koromban,15 éve. Azóta nem beszélnek egymással,de én mindkettőjüket ugyan annyira szeretem. Azonban apukám kijelentette,hogy csak akkor jön el az esküvőmre,ha anyukám nem lesz ott. Anyukám pedig azt,hogy csak akkor jön el,ha apukám nem lesz ott. Tippek?

2012. jún. 7. 07:14
1 2
 11/19 anonim válasza:
39%
Azt nem mondom, hogy te hogyan csináld, csak azt, hogy én hogyan csinálnám!A sok "tanácsadó" a saját életével sem tud mit kezdeni. Először is, két embert nem lehet egyformán szeretni! Másodszor, én hagynám őket főni a saját levükben, nem hívnám meg őket! Még szinte gyerek fejjel,fel sem foghatod, hogy milyen mély (lelki) sebeket ejthettek egymáson! Nem kell olyan embereket összekényszeríteni, még esküvőre sem, akik nagyon ellenségesek egymással! Gondolom, mindkettőjük verzióját ismered azt illetően, hogy mi volt a válásuk oka! Ha intim dolgokat is érint, akkor soha sem tudod meg....de érezheted, hogy ködösítés van a válás körül! Ezt neked tudnod kell felmérned, hisz nem sokára te is anyuka leszel! Ha, meg nem voltak veled őszinték, és nem osztották meg veled a válásuk okát....akkor meg mit szeretsz rajtuk? Azt, hogy hazudnak neked? Szóval én hagynám őket, had harcoljanak! A te feladatod most nem egy romantikus képzelgés...elvált szüleidről, hanem állj a sarkadra, és törekedjél rá nagyon ,hogy a te gyermeked ne, elvált szülők gyermekeként éljen! Én kívánok neked sok boldogságot....bő gyermek áldást....meg minden ilyesmit! :) :)
2012. jún. 7. 08:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg velük, ha pedig nem hajlandóak engedni, akkor mondd meg mind a kettőnek, hogy oké, a másik nem lesz ott :D Csak nem lehetnek olyan pofátlanok, hogy a gyerekük esküvőjén jelenetet rendeznek.
2012. jún. 7. 08:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne válassz köztük, hanem hívd meg mindkettőt, és egyiknek se mond, hogy jön-e a másik vagy nem, ne is kérdezd meg, döntsék el ők akkor, hogy ki mit csinál, te azt akarod hogy jöjjön mindkettő. (Láttam egy hasonló szituációt idén, ugyanez a veszekedés ment, de végül mindkét szülő ott volt.)
2012. jún. 7. 09:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az én és a barátnőm szülei is elváltak. Bele se merek gondolni, mi lesz, ha szervezni kell az esküvőt. De azért itt jó ötleteket olvastam, köszi.
2012. jún. 7. 09:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de elég suttyó szülők azok, akik a gyerekük kedvéért nem képesek egyetlen egy napra félretenni az önzőségüket és az egymás iránti gyűlöletüket. Főleg, ha ilyen fontos dologról van szó. Szörnyű. Az én szüleim is elváltak és érdekes módon képesek voltak eljönni mindketten az esküvőmre. Eszük be sem jutott ilyen hülyeséget kitalálni, hogy nem jönnek ha...Na meg aztán volt pár ellentét még ezen kívül férjem családjában is, és érdekes módon SENKI sem mondta, hogy nem jön, és kulturáltan lezajlott minden.

Így nem hívnám meg egyiket se. Azt csináljanak amit akarnak. Az a baj, ha ennyire korlátoltak, akkor hiába, a szép szó nem fog rájuk hatni, csak a saját hülyeségüket fogják hajtogatni.

Majd ha kimaradnak minden jóból meggondolják magukat.

2012. jún. 7. 09:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Nálunk a nagyszülők vesztek nagyon össze, ezért a ballagásomra úgy hívtuk meg őket, hogy ha akarnak eljönnek, mi szívesen várjuk őket, nem is kell egymáshoz szólniuk, de ha látni akarják hogy ballagok el, akkor félre kell tenniük a sérelmeiket annyira, hogy egy asztalhoz üljenek. Végül eljöttek mindketten, eleinte nem is szóltak egymáshoz, levegőnek nézték a másikat, de az ebéd végére kibékültek 2 év harag után.
2012. jún. 7. 13:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Én megmondanám nekik, hogy mindkettejüket szeretem és nem fogok választani közöttük. Egyébként, ha nem jönnének el az esküvőmre a saját szüleim amiatt mert nem képesek egy napra félretenni a hargjukat, akkor utána nem tudnék rájuk nézni se.. Lehet, hogy ezt is elmondanám nekik.
2012. jún. 7. 16:25
 18/19 anonim ***** válasza:
ha szeretnek téged, nem kötnének feltételeket az esküvödön milyen dolog ez? ezek szerint nem téged néznek és a boldogságodat, hanem önzöek és nem szeretnek téged.ezt meg is mondanám nekik, és különben azt is meg mondhatod nekik hogy egy válasz adó üzente hogy szégyeljék magukat nem is felnött emberek. a gyermeken állnak bosszut mert haragszanak egymásra? SZÖRNYÜ!!!!!
2012. jún. 8. 00:49
 19/19 Cyanus válasza:

Nem tudhatom az előzményeket, de hacsak nem a Te sérelmedre elkövetett dolog miatt váltak el, akkor mindkettő ugyanannyira a szülőd. és csatlakozom, ha annak tartják magukat, akkor ezt belátják.

Én apám második házasságából születtem. Aféltestvérem esküvőjén, ap anyukája és az apukám ültek a szülők székén, mert ők a szülők. Nekem, és anyukámnak ez nem esett rosszul, és megköszöntük, hogy meghívtak minket is mint vendégeket.Mert az én apám az ő apja is. pont.

Nálunk van egy mondás, esküvőn és temetésen minden konfliktust félre kell tenni, a harag folytatódhat utána. És bocs, de azt szeretnék, hogy ne egy esküvő, hanem egy temetés legyen az, amin legközelebb találkoznak??????

Nem kell beszélgetni, nem kell jópofizni, ez a nap nem róluk szól. De ha nem értik, akkor egyiküknek sincs ott helye.

Ezt viszont neked kell eldöntened. Felnőtt vagy és felnőtt döntést kel hoznod.

2012. jún. 11. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!