Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az ír barátom megkérte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ír barátom megkérte a kezemet, igent mondtam, de nagyon félek a szüleim miatt, mert még nem tudják. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Külföldön ismertem meg 2 éve, eleinte csak barátok voltunk, aztán összejöttünk. Én imádom őt, de a szüleim nagyon nem kedvelik, szerintük nem való hozzám. Külföldön élek és dolgozom, most itthon vagyok 1 hónapig, még nem mondtam el nekik, pedig szerdán jöttem haza. Egyszerűen félek a reakciójuktól. Abban reménykedtek, hogy csak rövidtávú kapcsolat lesz és előbb-utóbb szakítunk, tehát a bejelentéstől biztos kiborulnának. Mit tegyek?

23/L

2012. máj. 14. 15:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig kénytelen leszel megmondani.

Ilyenkor valahogy mindig az a benyomásom, hogy ha az ember elég felnőtt ahhoz, hogy meghozzon egy ilyen döntést (vagyis hogy eljegyzik egymást) akkor legyen ahhoz is elég felnőtt, hogy ezt vállalja.

Egyébként mi a bajuk vele? Van konkrétum? Mert nekem gyanús, hogy ilyenkor csak azért ellenzik, merthogy akkor kint maradsz örökre, kevesebbet jársz haza stb.

Akárhogy is, tessék szépen összeszedni magad, eléjük állni és megmondani. Egyszer úgyis kénytelen leszel, és minél tovább húzod, annál nagyobb gáz...

2012. máj. 14. 16:08
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha igazán szereted őt, nem számít a szülők véleménye, és nem haragudhatnak rád. Ha a szüleid is szeretnek, akkor a te boldogságod a legfontosabb nekik. Ne félj semmitől. Szerintem az viszont fontos lenne, hogy ott legyen a barátod mikor bejelented. Sok sikert! :)
2012. máj. 14. 16:11
 3/13 anonim ***** válasza:
66%

Ez a te életed, nem a szüleid élete. Nyugodtan mond meg a szüleidnek, ők úgysem tehetnek semmit.

Sok boldogságot!

2012. máj. 14. 16:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Anyu angol, szerinte az írek lázadó bolondok és a barátom "eltérített" engem az utamtól, mert mióta vele vagyok megváltoztam. Ezt én nem érzem, ugyanúgy viselkedem, mint pár évvel ezelőtt. Tehát erős diszkrimináció keveredik féltéssel, igazából nem tudom hogy mi lesz ebből, de nagyon aggódom.
2012. máj. 14. 16:18
 5/13 anonim ***** válasza:
58%

Ez a 200 évvel ezelőtti ír-angol politikai ellentét még mindig él?

Anyud mennyire ismeri a fiúdat és az ő családját? Talán ott vannak némi hiányosságok. De mégiscsak el kell mondanod nekik.

Ha viszont úgy érzed, hogy ez egy rövidtávú kapcsolat lesz, és előbb-utóbb szakítotok, akkor most miért mondtál neki igent? Ezt meg tudod magyarázni?

2012. máj. 14. 16:24
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Méghogy lázadó bolondok az írek! Pont az angolok nyomták el őket brutálisan évszázadokig. Már vége a gyarmatosító korszaknak, az angoloknak ideje levetkőzniük a gőgjüket, meg a fennsőbbrendűségi érzésüket. Én ha angol lennék, szégyellném magam, hogy annyi népet elnyomtunk.
2012. máj. 14. 16:26
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Bocs, pont a kérdésre nem válaszoltam. Mondd meg bátran anyukádnak, hogy hozzámész a barátodhoz. A te életedről van szó. Ahhoz mész hozzá, akit szeretsz.
2012. máj. 14. 16:30
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
5-ös: nem ő érzi úgy, hanem a szülei reménykedtek ebben...
2012. máj. 14. 16:35
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem én reménykedem benne, hogy rövidtávú lesz, hanem a szüleim remélik ezt, mióta együtt vagyunk. Azért az elég értelmetlen lenne, ha én remélném:) Egyszerűen nem szeretik, mert szerintük nem veszi komolyan az életet. Pedig ami igazán fontos, az érdekli, de nem idegesíti magát mindenen és ezt szeretem benne. Teljesen más lett az életem, mióta megismertem, sokat viccelődünk, mindig pozitív.
2012. máj. 14. 16:38
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Ez esetben sok boldogságot kívánok nektek. Ne parázz, bátran állj elébük, és a többit bízd a sorsra!
2012. máj. 14. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!