Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ír barátom megkérte a kezemet, igent mondtam, de nagyon félek a szüleim miatt, mert még nem tudják. Mit tegyek?
Külföldön ismertem meg 2 éve, eleinte csak barátok voltunk, aztán összejöttünk. Én imádom őt, de a szüleim nagyon nem kedvelik, szerintük nem való hozzám. Külföldön élek és dolgozom, most itthon vagyok 1 hónapig, még nem mondtam el nekik, pedig szerdán jöttem haza. Egyszerűen félek a reakciójuktól. Abban reménykedtek, hogy csak rövidtávú kapcsolat lesz és előbb-utóbb szakítunk, tehát a bejelentéstől biztos kiborulnának. Mit tegyek?
23/L
Hát pedig kénytelen leszel megmondani.
Ilyenkor valahogy mindig az a benyomásom, hogy ha az ember elég felnőtt ahhoz, hogy meghozzon egy ilyen döntést (vagyis hogy eljegyzik egymást) akkor legyen ahhoz is elég felnőtt, hogy ezt vállalja.
Egyébként mi a bajuk vele? Van konkrétum? Mert nekem gyanús, hogy ilyenkor csak azért ellenzik, merthogy akkor kint maradsz örökre, kevesebbet jársz haza stb.
Akárhogy is, tessék szépen összeszedni magad, eléjük állni és megmondani. Egyszer úgyis kénytelen leszel, és minél tovább húzod, annál nagyobb gáz...
Ez a te életed, nem a szüleid élete. Nyugodtan mond meg a szüleidnek, ők úgysem tehetnek semmit.
Sok boldogságot!
Ez a 200 évvel ezelőtti ír-angol politikai ellentét még mindig él?
Anyud mennyire ismeri a fiúdat és az ő családját? Talán ott vannak némi hiányosságok. De mégiscsak el kell mondanod nekik.
Ha viszont úgy érzed, hogy ez egy rövidtávú kapcsolat lesz, és előbb-utóbb szakítotok, akkor most miért mondtál neki igent? Ezt meg tudod magyarázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!