Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt szó házasságról mielőtt a párod megkérte a kezed?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kinél hogy volt: teljesen meglepetés volt a kérés, tehát nem is volt szó előtte házasságról, vagy esetleg beszélték, hogy talán majd házasodnak és úgy jött a gyűrű, vagy pedig már konkrét tervek is voltak mire jött a kézkérés (mondjuk, hogy megegyeztek hogy jövőre jó lenne lagzi és utána kérte meg a kezed formálisan)2011. júl. 27. 17:21
1/15 anonim válasza:
Mindent megbeszéltünk előtte, mert nem szeretem a meglepiket, ezt ő is tudja. Már az esküvőt is, pedig az másfél évvel később volt. Most leszünk 2 éves házasok :)
23/N
2/15 anonim válasza:
Mi is mindent megbeszéltünk, azt is tudtam, mikor megvette a gyűrűt, bár én nem voltam ott. Ettől függetlenül azért meglepődtem, mikor letérdelt. :)
3/15 anonim válasza:
Mi beszéltünk róla hogy jó lenne eljegyzést csinálni, mivel már együtt éltünk, és, hogy egy kicsit hivatalosabb legyen az egész. Utána a születésnapomon meglepetés ként ért mégis, mikor a párom megkérte a kezem, habár számítottam rá:-)
4/15 A kérdező kommentje:
Mi is megbeszéltük, bár még nem jött a gyűrű, de már nem lesz akkora meglepetés. Utólag úgy gondolom jobb lett volna, ha spontán kéri meg a kezem. Bár lehet akkor lesokkoltam volna :P Végülis jó ez így :)
2011. júl. 27. 17:35
5/15 anonim válasza:
Nem terveztük, ez egyikünknek sem volt fontos, főleg, hogy gyereket sem terveztünk még egyelőre. Aztán jött a váratlanul pozitív teszt, sírás a részemről, gyűrű az övéről, azóta többszörös szülők vagyunk. :) Szóval végülis meglepi volt a gyűrű, de annyira nem tudtam rákoncentrálni, mert sokkoltak a csíkok a teszten.
6/15 ava87 válasza:
Nem volt szó, bár az az igazság, hogy közöttünk addig a szó szoros értelmében párkapcsolat sem volt, ő azzal indított, hogy megkérte a kezem.
7/15 A kérdező kommentje:
Ezt nevezem! Mesélsz kicsit bővebben róla? Olyan kíváncsi vagyok az ilyen romantikus történetekre :)
2011. júl. 27. 17:50
8/15 anonim válasza:
Mi nem beszéltük meg igazán, csak beszéltünk róla. Szóval tudtam róla, hogy meg fog kérni, csak azt nem hogy pontosan mikor! És amikor letérdelt meglepődtem, mert ügyesen csinálta, akkor, pont nem is számítottam rá!! :)
9/15 anonim válasza:
Mi már régebben is beszéltünk róla, meg mostanában is egyre többet, pedig még nagyon fiatalok vagyunk, 20 évesek. Nem számítok gyűrűre, de azért jó beszélni arról, hogy képzeli el a jövőjét, mert már lassan 4 éve együtt vagyunk... És attól függetlenül, hogy még csak annyi idősek vagyunk amennyi a 4 év sok idő, komoly kapcsolatnak számít, érdekel, hogy velem képzeli-e el a jövőjét, vagy egyáltalán milyen tervei vannak...
10/15 A kérdező kommentje:
Én sem tudom, hogy mikor fog megkérni, tehát az valamennyire váratlan lesz, de elég a tudat, hogy megegyeztünk: jövő nyáron esküvő. :) Szóval mostmár minden alkalom (szülinap, névnap karácsony) gyűrű-gyanús, ha ezen kívül kéri meg akkor sem lesz akkora meglepi, mintha spontán kérés lett volna.
2011. júl. 27. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!