Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt szó házasságról mielőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt szó házasságról mielőtt a párod megkérte a kezed?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kinél hogy volt: teljesen meglepetés volt a kérés, tehát nem is volt szó előtte házasságról, vagy esetleg beszélték, hogy talán majd házasodnak és úgy jött a gyűrű, vagy pedig már konkrét tervek is voltak mire jött a kézkérés (mondjuk, hogy megegyeztek hogy jövőre jó lenne lagzi és utána kérte meg a kezed formálisan)
2011. júl. 27. 17:21
1 2
 11/15 ava87 ***** válasza:
100%
Nos, a dolog kicsit bővebben, úgy történt, hogy egy ideje jóban voltunk, gyakran találkoztunk, beszélgettünk, de mi nem gondoltuk úgy, hogy mi "járunk", mert semmi nem is történt közöttünk soha ez alatt. Aztán egyszer jött egy ilyen igazi sorsdöntő pillanat (éppen nagyon örültem valaminek), amikor elcsattant egy csók, kb. ez volt az, amikor rájöttünk, hogy mi már nem csak azért járunk össze, mert olyan jókat tudunk beszélgetni, hanem mert menthetetlenül egymásba szerettünk :) Egy héttel később megkérte a kezem, és én igent mondtam :)
2011. júl. 27. 18:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Szép történet :) Irigyellek kicsit.
2011. júl. 27. 18:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
igen, már a dátum is meg volt, de én is jobban örültem volna, ha spontán kéri meg a kezem, de igazából hiába számítottam rá aznap, annyira örültem neki, hogy elbőgtem magam:) hiába, így is szép emlék maradt:) 4 éve vagyunk együtt, ezalatt szóba került az esküvő. bár a végén már mondtam, hogy addig ne beszéljünk róla, amíg nincs meg a gyűrű, mert így nem lesz értelme a kérdésnek:) de aztán mégis nagyon meglepődtem:) utólag visszagondolva nem is lehetett volna szebb a lánykérés:)
2011. júl. 28. 11:46
 14/15 anonim ***** válasza:
mi hamarabb kezdtük el szervezni az esküvőt, de még így is meglepetés volt mikor megkérte a kezem, nagyon aranyos volt naplementekor az egri várban letérdelt:) főleg karácsony közeledtén, mikor a dobó tér is ki volt világítva, egy álom volt még most is megkönnyezem ha visszaemlékszek:) mi 4 hónapos házasok vagyunk:)
2011. júl. 29. 20:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk meglepetés volt. Nagyon örültem neki és meg is lepődtem rendesen, mert én úgy 1-2 év múlva terveztem hogy megkérik a kezem, esküvő, stb. Hiszen csak 1 évvel ezelőtt kezdtem dolgozni az egyetem után, és soha mégcsak szóba sem hozta. De talán jobb is. Lehet hogy egy ilyen beszélgetés után azt mondtam volna ne még várjunk, nem kell sietni! De úgy meglepődtem, hogy végig sem gondoltam, hogy eddig miket terveztem vagy mit gondoltam, rögtön igent mondtam :D azóta boldogan tervezzük az esküvőt ami 1 év múlva lesz!
2011. aug. 1. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!