Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz az ilyen házasságról?
Adott egy húszasévei közepén járó lány. 3 éve házas, és 4 éve él több, mint 100 km-re a férjétől, mivel a csaj egy távoli városban dolgozik. Jó, ha havonta 1-2 napra hazajár. Mivel régebb óta dolgozik ott, mint mióta házas, gyakorlatilag 1 percig nem éltek együtt a férjével.
Persze a távolság miatt mindkettő másokkal kufircol. Mi a véleményed az ilyen kapcsolatról?
Hát igazából nem tudnak egymás csalásáról. Vagyis a lány most tudta meg nemrég, hogy a férje megcsalja, amin kiakadt, noha ő is azt tette folyamatosan.
Én is azt nem értem a sztoriban, hogy végül is mi értelme van így ennek?
Tartom én is, hogy semmi közünk hozzá.
Mindenesetre én így nem hogy nem tudnék házasságban élni, de összeházasodni sem, ha a kapcsolat eleve ilyen és erről szól, mert nem látom értelmét a házasságnak...
Akár kérdezhetném is.. minek házasodtatok össze ezek tudatában??
Azt gondolom, hogy: semmi közöm hozzá!!
Nem csámcsogok másokon.
Mindenki úgy él, ahogy tud/akar.
Amúgy is ki tudja mi áll a háttérben? Lehet nekik így jó.
Ha csinnadratta is volt az esküvő, akkor ? nekem is, hogy minek házasodtak.
Ha csak egy gyors polgári, akkor vmi érdekük fűződik a papírhoz
Ha meg szerelmesek, meg egyebek, akkor nem értem a 3. és 4. embert a kapcsolatban, és miért nem találnak közös nevezőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!