Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondolsz az ilyen házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz az ilyen házasságról?

Figyelt kérdés

Adott egy húszasévei közepén járó lány. 3 éve házas, és 4 éve él több, mint 100 km-re a férjétől, mivel a csaj egy távoli városban dolgozik. Jó, ha havonta 1-2 napra hazajár. Mivel régebb óta dolgozik ott, mint mióta házas, gyakorlatilag 1 percig nem éltek együtt a férjével.

Persze a távolság miatt mindkettő másokkal kufircol. Mi a véleményed az ilyen kapcsolatról?

2011. aug. 22. 20:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ez így értelmetlen, nincs jövője. De: melyikőjüknek jó ez? Netán mindkettőnek? Mi a hóhérért házasodtak össze? És ha netán lesz gyerek, kitotózzák az apját?!
2011. aug. 22. 21:19
 12/18 ava87 ***** válasza:
79%
Értelme tényleg nem sok van, de hát az ő dolguk. Felesleges ezzel foglalkozni.
2011. aug. 22. 21:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Szerintem viszonylag nagy esküvőjük volt, pár szóból erre következtettem. Érdekházasság legfeljebb a férfi részéről lehetne, bár a lány sem gazdag.
2011. aug. 22. 21:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Én olyan házaspárról is tudok ahol a feleség több EZER km-re dolgozik és fél évente-évente jön haza 1-2 hétre!

Na ennek mi értelme van?Hát az hogy a feleség vak és hiú,nem veszi észre amit a férje művel vele.A feleség hazaküldi a fizetését,a férj pedig szinte abból él,szó szerint a nő fizuját kur.vázza el!!

Nem tudom elképzelni hogy lehet így "házasságban"élni,amikor az én férjem reggel6tól dolgozik este8ig,és néha így is veszekszünk,nem hogy akkor,ha fél évente látnánk egymást.... :O

2011. aug. 23. 09:00
 15/18 A kérdező kommentje:
Na igen, ez is durva, amit leírsz. :S sőt durvább. nem értem az ilyeneket, de tényleg...
2011. aug. 23. 09:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Magánügy, azt a véleményem. Lehet vitatkozni, hogy erkölcsös-e, de attól még nem tartozik ránk. Senkinek semmi köze hozzá. Ha nekik így jó, mindenkinek kuss van, ők tudják, hogy miért házasodtak és miért élnek úgy, ahogy. Ha valamelyiküknek nem fele meg az életmód, akkor tesz ellene, de nem kell provokálni őket, belemászni a magánéletükbe.
2011. aug. 23. 16:37
 17/18 anonim ***** válasza:
56%
Nem az volt a kérdés h ránk ez tartozik-e, hanem, hogy mit gondolunk erről és arra viszont 2 válasz lehetséges: egyet értesz vele vagy sem...nem pedig ilyen válaszok h az ő dolguk, nincs beleszólásunk stb....nem ez a kérdés, emberek!!!!!!!!
2011. aug. 23. 22:44
 18/18 anonim ***** válasza:
viszont h választ is adjak a kérdésre: nem értek egyet az ilyen házasságokról..
2011. aug. 23. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!