Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz az ilyen házasságról?
Adott egy húszasévei közepén járó lány. 3 éve házas, és 4 éve él több, mint 100 km-re a férjétől, mivel a csaj egy távoli városban dolgozik. Jó, ha havonta 1-2 napra hazajár. Mivel régebb óta dolgozik ott, mint mióta házas, gyakorlatilag 1 percig nem éltek együtt a férjével.
Persze a távolság miatt mindkettő másokkal kufircol. Mi a véleményed az ilyen kapcsolatról?
Én olyan házaspárról is tudok ahol a feleség több EZER km-re dolgozik és fél évente-évente jön haza 1-2 hétre!
Na ennek mi értelme van?Hát az hogy a feleség vak és hiú,nem veszi észre amit a férje művel vele.A feleség hazaküldi a fizetését,a férj pedig szinte abból él,szó szerint a nő fizuját kur.vázza el!!
Nem tudom elképzelni hogy lehet így "házasságban"élni,amikor az én férjem reggel6tól dolgozik este8ig,és néha így is veszekszünk,nem hogy akkor,ha fél évente látnánk egymást.... :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!