Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az ír barátom megkérte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ír barátom megkérte a kezemet, igent mondtam, de nagyon félek a szüleim miatt, mert még nem tudják. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Külföldön ismertem meg 2 éve, eleinte csak barátok voltunk, aztán összejöttünk. Én imádom őt, de a szüleim nagyon nem kedvelik, szerintük nem való hozzám. Külföldön élek és dolgozom, most itthon vagyok 1 hónapig, még nem mondtam el nekik, pedig szerdán jöttem haza. Egyszerűen félek a reakciójuktól. Abban reménykedtek, hogy csak rövidtávú kapcsolat lesz és előbb-utóbb szakítunk, tehát a bejelentéstől biztos kiborulnának. Mit tegyek?

23/L

2012. máj. 14. 15:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Fel a fejjel, nagy levegő, és lépj a szüleid elé!

Már 23 évesen csak el tudod dönteni mit akarsz, ezt nekik is meg kéne érteni.

2012. máj. 14. 17:05
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Hogyhogy nem veszi komolyan az életét? Mire céloztak a szüleid? Van munkája,van hol laknia,vannak közös terveitek?
2012. máj. 14. 20:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Lassan két éves a kérdés. Mi újság azóta? Szüleid elfogadták már a döntésed? Megbarátkoztak már a pároddal?
2014. ápr. 15. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!