Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha az egész esküvőt a szülők fizetik?
Régen az esküvőt és a lakodalmat MINDIG a szülők fizették. Ezzel is segítették a fiatalokat. Így a nászajándék a fiataloké lett. Ami segítette őket a közös élet elkezdésekor.
Csak újabban szokás, hogy az ifjú pár állja a költségeket, akár adósságba is verve magát.
Ha visszakapják is a vendégektől a lakodalom költségeit, akkor is csak a saját pénzüket kapják vissza, nászajándékba tulajdonképpen nem kapnak semmit.
Akkor mi értelme van a nagy lakodalomnak?
Csak akkor nem érezném cikinek, ha a nászajándékba kapott pénzekből az esküvő árát megpróbálnátok nekik visszaadni.
Az egy másik kérdés, hogy elfogadják-e vagy nem.
Személyesen én nem engedném, hogy szüleim fizessék a lagzit.
Én nem fogadnék el ekkora összegű segítséget a szüleimtől. Inkább azt mondanám, hogy költsék a saját álmukra, és pl. utazzanak el oda, ahova mindig is akartak volna, én meg előteremtem a pénzt a saját dolgaimra...
Szép dolog a segítség, de több százezres vagy netán milliós összeget csak akkor lenne pofám elfogadni, ha milliomosok lennénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!