Mit tegyek ha egy nyelvvizsga miatt tönkretettem a karácsonyt és az egész családnak miattam van rossz hangulata?
Lecsúsztam a nyelvvizsga írásbeli részéről 1 ponttal, a szüleim nagyon mérgesek én pedig nagyon kivagyok. A szóbeli részt már tavasszal megcsináltam, akkor nem lett túl jó az írásbelim, most viszont majdnem meglett...1 ponttal csúsztam le (Telc-en voltam)
Teljesen tönkretettem az itthoni hangulatot és nagyon rosszul érzem magam. Kérjek bocsánatot a szüleimtől?
Azt mondták, hogy adjam be a fellebbezést. 1 pontot van esélyem kapni?
Szerintem kérj bocsánatot,igazuk van,hogy csalódottak mert ha csak nem vagytok gazdagok akkor 40000 a két elbukott írásbelire rengeteg pénz.
Ezt az előző válaszoló is figyelembe vehetné,hogy a magyar társadalom túlnyomó része nem milliárdos.
Szóval kérdező,kérj bocsánatot. Tudom,hogy nem a legkönnyebb letenni egy nyelvvizsgát és értem,hogy csalódott vagy, de a szüleid is ugyanazt érzik ráadásul őket az anyagi része érinti a leginkább.
Ja, mert 40 000 forintért el kell b*szni a karácsonyi hangulatot és terrorizálni a gyerekünket.
Szánalmas és undorító.
rendesen tanultam...még ha 10-20 ponttal maradtam volna le...
fellebbezni megéri? akkor ők is látnák, hogy kis esély még van
A kérdező nem írja,hogy terrorizálnák. Egyszerűen rossz lett a hangulat mert a család ismét pénztől esett el.
És igen ha lenne egy kamasz gyerekem aki elbukik a nyelvvizsgán én is csalódott lennék.
Nem is azért mert elrontotta,mindenkinek lehet egy rossz napja és véthet hibát,de az anyagi része igen is számít.
S mielőtt lepontoznátok megint vagy kikiáltanátok rémes szülőnek,elmondom,hogy magam is kamasz vagyok. És szerencsére van egy kis reális rálátásom az egészre.
Nekem is van rálátásom, mivel egyetemi hallgató vagyok. Nagyon is tisztában vagyok vele milyen érzés az, hogy készülsz egy vizsgára, mégis megszívod.
És engem sosem b*szogattak, hanem valami nem úgy sikerült megvigasztaltak!
Méghogy bocsánatot kérni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!