Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha egy nyelvvizsga...

Mit tegyek ha egy nyelvvizsga miatt tönkretettem a karácsonyt és az egész családnak miattam van rossz hangulata?

Figyelt kérdés

Lecsúsztam a nyelvvizsga írásbeli részéről 1 ponttal, a szüleim nagyon mérgesek én pedig nagyon kivagyok. A szóbeli részt már tavasszal megcsináltam, akkor nem lett túl jó az írásbelim, most viszont majdnem meglett...1 ponttal csúsztam le (Telc-en voltam)

Teljesen tönkretettem az itthoni hangulatot és nagyon rosszul érzem magam. Kérjek bocsánatot a szüleimtől?

Azt mondták, hogy adjam be a fellebbezést. 1 pontot van esélyem kapni?

2012. dec. 22. 16:24
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
8%
az rokonlelkek........
2012. dec. 25. 08:44
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el a válaszokat, de menjél el megnézni, egy pontot biztosan találsz, elég felületesen javítják. Ismerek pár embert, akik egy ponttal maradtak le, és megkapták végül. Sőt én egyszer elmentem a férjemmel megnézni a nyelvvizsgáját (nyelvtanár vagyok) és még 8 pontot találtam neki:)
2012. dec. 27. 14:46
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus pénzbeszedési módszer, hogy 2-3 ponttal vágnak meg.

Az én szüleim is ilyenek, ment mindig a lelki terror minden apróság miatt(nem 40 ezres tételeken), idővel megelégeltem, és nem mondtam el nekik semmit, ezt érték el vele. Úgyhogy ne vedd nagyon a lelkedre, lesz még bőven vizsga, ami nem sikerül, addig mész, amíg meg nem lesz.

2013. jan. 6. 18:19
 34/49 A kérdező kommentje:

utolsó: sajnálom, hogy ilyenek a szüleid neked is

az a baj, hogy inkább magamat emésztem :( elmegyek a nyelvvizsga megtekintésre és hátha találok 1 pontot

2013. jan. 6. 18:44
 35/49 anonim ***** válasza:
0%

"A kérdező kommentje:

utolsó: sajnálom, hogy ilyenek a szüleid neked is "

Szal te baltázod el mindenkinek az ünnepjét, és még ők vannak lesajnálva. Nem semmi egy fazon vagy. Inkább tanultál volna, mint itt rinyálj...

2013. jan. 7. 22:06
 36/49 A kérdező kommentje:

22 06

tudod te mit írtál????

2013. jan. 7. 22:37
 37/49 anonim ***** válasza:
66%
Sok sikert, biztos vagyok benne, hogy megadják! Ne hagyd magad!
2013. jan. 8. 07:45
 38/49 anonim ***** válasza:
0%
Csak nem hivatalból sajnálni kell téged? Én ezt el sem hiszem.
2013. jan. 8. 23:10
 39/49 A kérdező kommentje:
nem kell sajnálni..csak ha valakinek van esetleg tapasztalata fellebbezéssel azt szívesen várom..ennyi
2013. jan. 9. 11:15
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

Off: Szerintem elég szerencsétlen és szánalmas viselkedés még bántani tovább azt, aki segítséget, felvidítást kér. A kérdezőnek szerintem az is sok volt, amit a szüleitől kapott, nem kell még vadidegeneknek is rátennie egy lapáttal..

On: Kérdező, ne aggódj a szüleid megenyhülnek, semmiért ne kérj bocsánatot, nyelvvizsgán eléggé trógerság megbuktatni egy szem pont miatt buktatni...:( sajnos ez van, de mindent meg lehet újra próbálni.

Egyik osztálytársam a KRESZ-en bukott el 1 ponton, de jövő hónapban megy újra, de ő is nagyon kibukott.

2013. jan. 9. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!