Mit tegyek ha egy nyelvvizsga miatt tönkretettem a karácsonyt és az egész családnak miattam van rossz hangulata?
Lecsúsztam a nyelvvizsga írásbeli részéről 1 ponttal, a szüleim nagyon mérgesek én pedig nagyon kivagyok. A szóbeli részt már tavasszal megcsináltam, akkor nem lett túl jó az írásbelim, most viszont majdnem meglett...1 ponttal csúsztam le (Telc-en voltam)
Teljesen tönkretettem az itthoni hangulatot és nagyon rosszul érzem magam. Kérjek bocsánatot a szüleimtől?
Azt mondták, hogy adjam be a fellebbezést. 1 pontot van esélyem kapni?
Tipikus pénzbeszedési módszer, hogy 2-3 ponttal vágnak meg.
Az én szüleim is ilyenek, ment mindig a lelki terror minden apróság miatt(nem 40 ezres tételeken), idővel megelégeltem, és nem mondtam el nekik semmit, ezt érték el vele. Úgyhogy ne vedd nagyon a lelkedre, lesz még bőven vizsga, ami nem sikerül, addig mész, amíg meg nem lesz.
utolsó: sajnálom, hogy ilyenek a szüleid neked is
az a baj, hogy inkább magamat emésztem :( elmegyek a nyelvvizsga megtekintésre és hátha találok 1 pontot
"A kérdező kommentje:
utolsó: sajnálom, hogy ilyenek a szüleid neked is "
Szal te baltázod el mindenkinek az ünnepjét, és még ők vannak lesajnálva. Nem semmi egy fazon vagy. Inkább tanultál volna, mint itt rinyálj...
22 06
tudod te mit írtál????
Off: Szerintem elég szerencsétlen és szánalmas viselkedés még bántani tovább azt, aki segítséget, felvidítást kér. A kérdezőnek szerintem az is sok volt, amit a szüleitől kapott, nem kell még vadidegeneknek is rátennie egy lapáttal..
On: Kérdező, ne aggódj a szüleid megenyhülnek, semmiért ne kérj bocsánatot, nyelvvizsgán eléggé trógerság megbuktatni egy szem pont miatt buktatni...:( sajnos ez van, de mindent meg lehet újra próbálni.
Egyik osztálytársam a KRESZ-en bukott el 1 ponton, de jövő hónapban megy újra, de ő is nagyon kibukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!